.

Megjártuk Porugáliát 1

Kétezerháromszáz kilométer tíz nap alatt hat szállodában,két ember egy autóval.

Spanyol város Afrikában, ahol nem tilos a csempészet

Ők Melilla megtűrt csempészei, a “málhás nők”, ahogy a  sajtó nevezi őket. Néha 70 kilós zsákokat is cipelnek, és naponta többször fordulnak Marokkó és Melilla között.

Calahondatól-Marrakeshig

Megint afrikai pontosabban marokkói kalandjainkról fogok írni, a bolond vagy éppen nem is olyan vicces dolgokról, amelyek így- úgy megestek  velünk! 

Bali

Kalandozásunkat nagymértékben megkönnyítette egy jólszerkeztett útikönyv, amiből mindent kiolvashattunk és megtudhattunk, ami érdekes és érdemes látnivaló lehetett

Denpasar

Miért érdemes megnézni Denpasart, Bali fővárosát?

Yogyakarta III

Amiről most szeretnék lelkesen beszámolni, annak, meglepő módon nyomát sem találtam semmilyen utazási ismertetőben, vagy site-on.

Yogyakarta II.

Azt, hogy Dzsakarta még valahogy tudja az ember, de ez a Yoggal megtoldott városnév, tegye a szívére a kezét akinek van valami fogalma róla

Megjártuk (negyedik rész): Yogyakarta I.

Gyönyörű oszlopos Pavilon felől különös zenei hangokat hallottunk, természetesen gyorsan odamentünk, ahol 20-30 zenész csak ütőhangszereken muzsikált.

Megjártuk (harmadik rész)


Városnézés Távol-Keleten Gyuri szemével: Kuala Lumpur

Megjártuk (második rész)

A világ egyik leglátogatottabb városa Bangkok a maga 20 millió turistájával, sok-sok templomával, megszámlálhatatlan Buddha szobrával épp elég okot ad erre a népszerűségre.

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja