.

Vietnam turista szemmel. (6.rész)

Mi hosszas válogatás és keresgélés után jutottunk el ahhoz a hajóhoz , amivel úgy gondoltuk , hogy ezt a nagyon igéretes turistalátványosságot majd közelebbről is szemügyre vehetjük

Vietnam turista szemmel. (5.rész)

A legenda szerint , mikor a sárkány lejött a hegyekből farkával mély barázdákat húzott a parton , amelyek megteltek vízzel , ö maga pedig, mint aki jól végezete dolgát, elsülyedt a tengerben. Így keletkezett Vinh Ha Long csodálatos világa.

Vietnam turista szemmel. (4.rész)

Hanoi sok tekintetben tartogatott váratlan meglepetést és másutt nem található, tényleg teljesen ismeretlen dolgot,

Vietnam turista szemmel. (3.rész)

A kis börönd, kevés nyári holmi elv vissza ütött a következő néhány napban. A Napot még elvétve sem lehetett látni, szitáló eső és 18-20 fok volt folyamatosan. 

Vietnam turista szemmel. (2.rész)

Luang Prabang neve se egy hétköznapi, jól ismert városnév, amit mindenki ismer, így aztán tényleg felkeltette az érdeklődésünket, mivel az egész települést úgy ahogy van, levédte az UNESCO.

 

Egy kellemes dálutáni séta benyomásai

Ezen a héten végre megérkezett a jó idő, most már élvezhetjük a napsütést, a 20-22 fokot. Tökéletes kiránduló idő, amit vétek lett volna kihagyni.

Vietnam turista szemmel

A magazin olvasói között akad egy világutazó, aki most már rendszeresen küldi beszámolóit egzotikus útjairól. Legutóbbi útján Vietnamban járt.

Mexikói élmények (7. befejező rész)

Cancun lakossága a mérhetetlen szintről 800 ezerre nőtt, feltehetően, vagyis inkább biztosan , az úgynevezett Zona Hotelera 20 km hosszú földnyelvre épített nyaraló övezetének köszönhetően.

Mexikói élmények (6. rész)

Két piramosos látnivalón már túl voltunk, de kettő még várt ránk. Uxmalnak vettük az írányt. Hosszan a tengerparton kocsikáztunk jó úton , jó időben, jó kedvűen

Mexikói élmények (5. rész)

"Campeche-be érvén azonnal láttam , hogy nem falusias város, hanem igazi régi patinás kisváros ,itt ott még a 'hodítók' spanyolos,koloniális nyomaival, gyönyörűen, ezerszínűen rendbetett házak"

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja