Önkéntes matrózokat keresnek egy XVII. századi spanyol galleon korhű másolatának fedélzetére.

A sikeres pályázók a vitorláson esznek, laknak és dolgoznak majd, miközben megtanítják őket a „kalózkorszak” hajózásának alapjaira.

Átadták a világ leghosszabb gyalogos függőhídját

A világ leghosszabb, csaknem 500 méteres gyalogos függőhídját adták át szombaton a svájci Zermatt közelében, egy 85 méter mély szakadék fölött.

Miamiban 150 millió dollárért árulja telkét Julio Iglesias

Julio Iglesias üzletembernek sem utolsó. Most például négy, összesen 3 hektáron elterülő, egybefüggő óceánparti telket árul a Miamiban található Indian Creek Islanden 150 millió dollárért.

Négy tonna aranyat találtak a szigetország parjainál

Brit kincsvadászok egy, a második világháború kirobbanása után napokkal elsüllyesztett német teherhajó roncsai között négy tonna aranyra bukkantak az Északi-tengeren.

Áramtermelő járda Londonban

Londonban interaktív lapokkal fedtek egy kis járdaszakaszt, hogy energiatermelő „okos utcává" alakítsák azt.

Apasági kereset miatt nyitották fel Salvador Dali kriptáját

Csütörtök éjjel felnyitották Salvador Dalí kriptáját, hogy az igazságügyi orvosszakértők mintát vegyenek a bebalzsamozott holttestből az apasági keresethez szükséges DNS-vizsgálathoz

Guruló hostel lett a kibelezett iskolabuszból

Elképesztő ötlettel rukkolt elő egy kalandvágyó család: menő guruló hostellé alakították az egykori iskolabuszt, és most így járják be egész Európát.
 

Zöld Golden retriver kiskutya született

Eddig három ismert esetet tartanak számon a történelemben, amikor zöld kölyökkutya született Ebbál kettőt Spanyolországban jegyeztek - írja a Mirror.

Pamplona: a bikafuttatás jó üzlet a városnak

A hétvégi pamplonai bikafuttatásokon két embert ökleltek fel a bikák, összesen azonban tizenketten kerültek kórházba, többségük esés miatt sérült meg.

Kínában készült el a világ leghosszabb tenger feletti hídja

Július 7-én lett kész a világ leghosszabb tenger felett átívelő hídja, amely Kína déli Kuangtung tartományát köti össze Hongkonggal és Makaóval - jelentették be a híd építői.
 

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja