.

Itt követheti élőben a jeladóval ellátott, Magyarországról indult Darázsölyv útját afrikai célja felé

Kattintson ide vagy a képre


 

A méhek túlélték

A párizsi emberek a legismertebb épületek háztetőin méheket tartanak. A Notre Dame tetején tartott méhkasok csodálatos módon túlélték a pusztító tüzet

A világ legegészségesebb országa: Spanyolország

Rengeteg egészségügyi és demográfiai adat összegzését követően a Bloomberg évről évre összeállítja a világ egészségi rangsorát.

25 millió eurót ér a megkerült Picasso kép

Hollandiában megtalálták Pablo Picassónak a festő szeretőjét, Dora Maart ábrázoló olajfestményét, amelyet 1999-ben loptak el egy szaúdi sejk jachtjáról Dél-Franciaországban.

Huszonhat nap különbséggel szült három gyereket

Koraszülött kisfia világra jötte után egy hónappal ikreket szült egy bangladesi nő

Bánky Vilma, a némafilm korszakának hollywoodi sztárja

Amikor 1928-ban férjével Magyarországra látogatott, Budapest felbolydult, az újságírók és a kísérők hadától szinte lépni sem tudtak

Hatalmas halat vetett partra az óceán Santa Barbarában

A partra vetett  2,1 méteres halat az University of California egy gyakornoka vette észre a Coal Oil Point nemzeti parkban.

Úgy berugtak Angliában, hogy Barcelonában józanodtak ki.

A 19 éves brit Tara Hammersley a barátjával, a szintén 19 éves Jack Messerrel bulizott, majd leléptek a partiról, és a Gatwick repülőtéren kötöttek ki.

Meglepő városi kisautó a SEAT-tól

A teljesen elektromos négykerekűt a városi vezetés kihívásainak kielégítésére, a városba behajtó autókat szabályozó egyre szigorúbb kibocsátási előírásokra, a parkolóhelyek hiányára tervezték.

Angliában mókushús az éttermek új inyencsége

Egy átgondolatlan betelepítés folyományaként az Észak-Amerikában őshonos, igen alkalmazkodó, keleti szürkemókusból már ötmillió példány van. a szigetországban

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja