Fogynak a brit vásárlók a spanyol ingalanpiacon

Kevesebb ingatlant vásárolnak a britek Spanyolországban a Brexit miatt - derült ki az spanyol ingatlanpiac 2016-os helyzetéről szóló jelentésből,

A kikotői mólónak futott egy komp a Kanári-szgeteken

A Kanári-szigetek partjainál, Puerta de la Luznál, egy komp a partnak ütközött. Egyes híradások szerint tizenhárom sérültje van a balesetnek.

Feleslegessé válnak a szénerőművek Nagy-Britanniában.

Eljött a nagy nap, amikor először nem használták a rendkívül szennyező szénerőműveket az áramtermelésben Nagy-Britanniában.

Megint meg vagyunk vezetve

A média sokszor nem a teljes hírt, hanem csak az általuk preferált részeket tárja a nyílvánosság elé, hogy a közvéleményt az általuk kívánt irányba befolyásolja.

Mindent lebénít az oroszok elektronikus bombája

Oroszország egy friss propaganda-jelentésben azt állítja , hogy egyetlen „elektronikus bombával” képes megbénítani a teljes Észak-Korea felé tartó amerikai hadiflottát.

Ez nem lesz vezető hír az amerikai médiában

Lebombázta az Iszlám Állam egyik vegyifegyver-raktárát az amerikaiak vezette koalíció - kozolte a szír hadsereg. Emiatt több százan meghaltak, mert vegyi anyagok kerültek a levegőbe.

Amerika magyarázza a bizonyítványt

A múlt héten történt és minden híradásban megjelent a sziriai kormény egyik légitámaszpontja ellen végrehajtott amerikai rakétatámadás, amit Trump az aszad-rezsim megleckéztetésének szánt.

Mi volt a valódi célja a szíriai kormányerők repülőtere elleni amerikai támadásnak?

Mi lehetett a valódi célja ennek az erőfitogtatásnak? Egy biztos, nem a polgári lakosság védelme. A nagypolitikában a civilek mindég feláldozhatóak voltak a végső cél érdekében. 

Már látogatható a Barcelonához közeli Ferrari Land

Európa első Ferrari-parkja nyílt meg  Barcelona közelében, Tarragonában: a 70 ezer négyzetméteres Ferrari Land számos attrakcióval vonzza a látogatókat.

Megerősítik a biztonsági intézkedéseket Spanyolországban

Megerősítik a biztonsági intézkedéseket Spanyolországban a közelgő nagyhét alkalmából az esetleges terrortámadások megakadályozására.
 

 

 

Valuta árfolyamok




Nyaraljon Costa del Solon!
Nyaraló apartman csodálatos kilátással



Vár a Costa del Sol

Ha még nics szállásod kattints ide


Click here to buy gold