Az éjszaka itéletidő csapott le Malagára

Hatalmas jégeső hullott február 19-én hajnalban Malagára. A csapadák mennyisége elérte a négyzetméterenkénti 153 litert, aminek következtében a lejtős utcák sebes sodrású folyóvá változtak.

Újabb rohamban mintegy 500 migráns jutott be a Spanyol Cutába

Mintegy ötszáz menedékkérőnek sikerült behatolnia pénteken a Marokkóba ékelődő spanyol exklávé, Ceuta területére – közölték a mentőalakulatok.

Közvetlen járat indul Budapest és Valencia között

A 2017-es téli menetrend kezdetétől spanyolországi Valenciába is el lehet jutni majd a Ryanair repülőgépeivel Budapestről.

Több mint 23 milliárd euró kárt okoztak a földrengések Olaszországban

Tavaly a közép-olaszországi régiót folyamatos rengések sulytották, amelynek emberi életek, történelmi városrészek, és lakóházak estek áldozatául. A helyreállítás költségei további terhet rónak az amúgy sem rózsás olasz gazdaságra.

A spanyol alkotmánybíróság beintett a katalán függetlenségnek

A spanyol alkotmánybíróság kedden megsemmisítette a katalán parlament határozatát, amelyben 2017 szeptemberére függetlenségi népszavazást kezdeményezett.

Embercsempész hálózatot fogtak Spanyolországban

Kiterjedt emberkereskedő-hálózatot számoltak fel a spanyol és marokkói hatóságok; a bűnözők a Gibraltári-szoroson keresztül csónakokban csempésztek nigériai nőket Afrikából Spanyolországba

Vészhelyzet Kaliforniában

Elrendelték 188 ezer elber kimenekítését a megrongálódott orovelli völgyzáró gát körzetében lévő településeken az egyesült államokbeli Kalifornia állam északi részén

Fa Nándor célba ért

Fa Nándor szerdán a déli órákban, 93 napos út után célba ért a franciaországi Les Sables d'Olonne-ban, ezzel a nyolcadik pozícióban fejezte be a Vendée Globe szóló földkerülő vitorlásversenyt.

Hétfőn bíróság elé áll Artur Mas, volt katalán elnök

Artur Mas, volt katalán elnöknek azért kell bíróság elé állnia, mert 2014 november 9-én, a spanyol alkotmánybíróság felfüggesztő határozata ellenére, népszavazást tartottak Katalóniában

Egy spanyol apáca szerint Szűz Mária nem is volt szűz

Halálosan megfenyegették Lucia Caram spanyol apácát, aki azt állította, Szűz Mária nem is volt szűz
 

 

 

Valuta árfolyamok
Nyaraljon Costa del Solon!
Nyaraló apartman csodálatos kilátássalVár a Costa del Sol

Ha még nics szállásod kattints ide


Click here to buy gold