.

A héten eldől: kissebbségben, vagy többségben működik tovább a spanyol kormány

Egy friss megállapodás nyomán lehet, hogy Spanyolországban már szerdán megalakul egy olyan kabinet, amely tartósan képes lehet parlamenti többségre támaszkodni - számolt be a Guardian alapján a 444.hu.

Az amatőr restaurátor elfuserált alkotása Spanyolországban

Az 500 éves, fából készült Szent György-szobor „restaurálása” kissé komikusra sikeredett: az addig valóban kopottas szobor az újrafestést követően már-már egy rajzfilmfigurára hasonlított leginkább.

Évente 570 ezer tonna műanyag szemét jut a Földközi-tengerbe

A legszennyezettebb térség a törökországi Cilicia, ahol a tengerparton kilométerenként 31,3 kilogramm műanyaghulladékot számoltak össze.

Az óceánjáró nem állt meg

A tragikus budapesti hajóbaleset után négy nappal Velencében is  baleset történt. Turistahajónak ütközött az irányíthatatlanná vált hatalmas tengerjáró

Vajon a spanyolországi járatok is profitálhatnak az új budapesti utashidakból?

Hamarosan a Malagára repülő utasonak sem kell a budapest Liszt Ferenc repülőtér hirhedt bádog hangárjában várni a beszállásra?

Viharos szélben ledőlhetnek a Notre-Dame falai

Az április 15-én részben leégett székesegyház falai rendkívül labilisak. A Versaille-i Egyetem szakértője szerint akár egy szélvihar is elég lehet ahhoz, hogy engedjenek.

Leépít a Banco Santander

A Banco Santander 1150 fiókot zár be és 3700 alkalmazottat bocsát el Spanyolországban, és más régiókban is leépítéseket tervez.

Egy hely Spanyolországban, ahol szórakozva lehet spanyol nyelvet tanulni

Tegye fel a kezét, aki szeret utazni, új városokat, új országokat megismerni.  Úgy érzem, ha egy ilyen felszólítás bármely közösségben elhangzana, sok kéz emelkedne magasba.

A SEAT is belép a villanyautó gyártók körébe

Két éven belül két tisztán elektromos és négy plug-in hibrid modellel lép piacra a Seat. A legolcsóbb árát 20.000 € köré tervezik.

Spanyol választás 2019

Rendkívül magas (75%) részvételi arány mellett a szocialisták (PSOE) nyerték a vasárnapi spanyol parlamenti választást, a Néppárt (PP) nagyot bukott
 

 

 

Valuta árfolyamok
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja