Menekülnek a bankok Londonból

Miután a brit kormány úgy kezd neki az Európai Unióból való kilépésnek, hogy minden bizonytalan, ezért a bankok biztosra mennek és pár hét múlva kezdik a költözést az Európai Unió más országaiba

Képeken a londoni ATM trükk

A napokban számos pénzügyi csalásra derült fény. A szélhámosok leleményessége nem ismer határokat, ravasz trükkökkel szereznek adatokat számlánk megkopasztásához.

Ezrek tüntettek a független Katalónia ellen

Több ezren vonultak utcára Katalóniában vasárnap, hogy tiltakozzanak az autonóm közösség függetlenségi elképzelései ellen.

Pörög a termelés a spanyolországi Mercedes gyárban

Az észak-spanyolországi Vitoriában található Mercedes-üzemben március 10-én gurult le a szerelősorról a százezredik Mercedes-Benz V-osztály.

Amerikai szakértő szerint a Mars helyett a Holdat kellene kolonizálni

Egy amerikai szakértő szerint országának a Mars helyett a Holdat kellene megcéloznia, mert az elérhető cél és katonai jelentősége lehet az ott létrejövő bázisnak

Történelmi pillanat: az ETA átadja fegyvereit

A Baszk Haza és Szabadság (ETA) nevű terrorszervezet átadja teljes, eddig rejtegetett fegyverarzenálját a hatóságoknak.

Ha viharos a tenger, építs alagútat

A vikingek is inkább a szárazföldet választották, hogy elkerüljék a viharos tengerszakaszt, amit most alagúttal old meg a norvég kormány.

Hova vándorolnak ki a spanyolok?

Több mint 101 ezer spanyol állampolgár vándorolt ki 2016-ban Spanyolországból, ami enyhe növekedést mutat az előző évhez képest, amikor 99 ezren hagyták el a dél-európai országot

Két évre eltiltották közhivatal betöltésétől a volt katalán elnököt

Két évre eltiltotta közhivatal betöltésétől Artur Mas volt katalán elnököt a katalán legfelsőbb bíróság hétfőn Barcelonában ismertetett ítéletében.

Madrid követi Barcelona példáját, korlátozni kívánják az öreg autók használatát.

A harminc intézkedésből álló terv szerint a 2000 előtt forgalomba helyezett benzines, és a 2006-nál régebbi dízelautókat érinti a korlátozás.
 

 

 

Valuta árfolyamok
Nyaraljon Costa del Solon!
Nyaraló apartman csodálatos kilátássalVár a Costa del Sol

Ha még nics szállásod kattints ide


Click here to buy gold