Lehetőség

A magazinhoz az utóbbi időben több, elbeszélés, leírás, vers került beküldésre. A jövőben ezekből a beküldött művekből, az általam közölhetőnek ítélt alkotásokat, az "Irodalom" rovatban lehet megtalálni. Ebben a rovatban helyet szeretnék biztosítani a manapság háttérbe szorult szépirodalmi műveknek. Mindenkit bíztatok, akiben van egy kis hajlam, belső késztetés az írásra, tegye meg.  A szép gondolatok, a míves írások a világot is szebbé teszik. Alkalkotásaikat továbbra is az info@costadelsolmagazin.com címre küldjék.

Mexikói élmények (6. rész)

Két piramosos látnivalón már túl voltunk, de kettő még várt ránk. Uxmalnak vettük az írányt. Hosszan a tengerparton kocsikáztunk jó úton , jó időben, jó kedvűen

Mexikói élmények (5. rész)

"Campeche-be érvén azonnal láttam , hogy nem falusias város, hanem igazi régi patinás kisváros ,itt ott még a 'hodítók' spanyolos,koloniális nyomaival, gyönyörűen, ezerszínűen rendbetett házak"

Gyermekkorom emlékezetes karácsonya

Nekem a szenteste jelentette a karácsonyt, az igazi ünnepet, az utána következő két nap inkább unalmas rokon látogatás volt

Segít az imádság

Egy fiatal nő megsajnált egy csuromvizes embert és beengedte a házába. Csak később tudta meg ki is az az ember.

Majdnem evakuáltak

Az erdőtűzek minden évben többször is előfordulnak Spanyolországban. Sokszor olvastam már róluk, de most azt is megtudtam, milyen érzés az amikor az otthonomat fenyegeti.

Lovas: emlék és valóság

Régi emlékek egy világhíressé vált balatoni falúból

Magányos ház

Igaz történet egy régi időket idéző házról, amely skanzen helyett hamarosan lebontásra kerül. Az írásban szereplő nevek nem valósak, de a történet alapja valós.

 

Ami eszembe jutott egy fényképről

A lányomtól kaptam egy e-mailt, melyben felhívja figyelmem egy fotó sorozatra. Régi budapesti képek vannak beillesztve jelenlegi környezetbe. Ahogy nézegetem, megakadok egy képnél. Fürtökben lógnak az emberek a villamos lépcsõjén.

Krisztus a vargával


Juhász Gyulí húsvéti verse


 

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja