.

A 2020.08.21-én Budapesten megtartott Nemzetközi COVID-19 Orvos Konferencia észrevételei



Augusztus 21-én nemzetközileg elismert orvosok, professzorok részvételével Budapesten tartottak konferenciát a koronavírusról


A koronavírus és a hozzá kapcsolódó intézkedések világviszonylatban nyugtalanságot, félelmet és bizonyos fokú értetlenséget váltottak ki.  Helyzet orvosi szempontból történő tisztázására magyar orvosok konferenciát szerveztek és megállapításaikról közleményt adtak ki.
 
 

A konfrencián a magyar orvos szervezőkön (Dr.Pócs Alfréd, Dr.Gődény György, Dr.Tamasi József) kívűl részt vettek és előadást tartottak DR.ÉBERT JENŐ (Svájc),  PROF. DR. STEFANO MONTANARI (Olaszország), DR.BODO SCHIFFMAN (Németország)  Dr Boros László (UCLA egyetem Kalifornia)  PROF.DR.SUCHARIT BHAKDI ( németországi mainzi egyetem nyugdíjas professzora)


Részletek a közleményből

Magyarországon a járványtani kritériumokat figyelembe véve, eddig járvány nem volt és nem is várható. Hazánkban a járvány kimondása a külföldi járványokra és a WHO-ra hivatkozva történt.
Kimondjuk, hogy a PCR teszt, ........járványtani felhasználásra alkalmatlan.
Kérjük politikusainkat, hogy szigorúan csak a hazai járványtani adatok alapján korlátozzanak bármit országunkban
A maszkviselés fokozza az emberek pánikérzetét, ami .......... emeli a depressziót és a szorongást.
.......
meggyőződésünk hogy a svéd modell a járható út, mert kevesek miatt a demokráciában a többség nem szenvedhet életre szóló hátrányokat. 

A közlemány az https://orvosokatisztanlatasert.hu/ oldalon teljes terjedelmében elolvasható és megtekinthetőek a résztvevők szakmai előadásai.

A média "halálos" veszéllyel járó járványnak nevezi a koronavírust, amikor Magyarországon a 405 067 mintavételből jelenleg 1008 aktív ferőzött van, ami 0,02% Az adatok a kormány koronavírussal foglalkozó hivatalos oldaláról valók.  
 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpart



Vár a Costa del Sol