Most vált féltekét a Nap

Március 21. után a Nap már a Föld északi térfele felett jár, ahol megkezdődik a tavasz megújul a természet, és a fény veszi át az uralmat a sötétség felett.

Spanyol festő földönkívüliekkel találkozott Brazíliában

A hivatalos tudomány nem zárja ki a földönkívüli értelmes élet lehetőségét, de tagadja, hogy a földönkívüliek már a Földön is megjelentek. Ennek a hivatalos állásfoglalásnak mondanak ellent azok a beszámolók, amelyek különös találkozásokról és eseményekről szólnak.

Az állam rendelkezik a családban élő gyerekekkel

Angliában azért vettek állami gondozásba két négy év alatti gyermeket, mert közös ágyban aludtak szüleikkel.

Két nap múlva Valentin nap

Február 14. Valentin nap, amiről nem csak a szerelmesek, hanem az egymásra szeretettel gondolók is megemlékeznek egy szál virággal, egy üdvözlő képeslappal.

Modernkori remete Kínában

Egy férfi valóságos remeteként él egy elnéptelenedett faluban, immáron 10 éve. Liu Shengjia az egyetlen lakosa Kína északnyugati részén található Xuenshanshe falujának.

Hüllőszerű idegenek, reptiliánok 2. rész

Több mint elég bizonyítékunk van arra nézve, hogy egy magasan fejlett, hüllőszerű lényekből álló társadalom, már régóta kapcsolatban áll az emberiséggel.

A hüllőszerű idegenek, reptiliánok 1.rész

Amióta az első írásjeleket agyagtáblákba vésték, feljegyzések szólnak titokzatos, isteni hatalommal bíró hüllő szerű lényekről, akik számtalan esetben bizonyították természetfeletti képességeiket az embereknek.

Az államé vagy a szülőké a gyermek?

Alabamában elvették a társadalmi szokásoktól eltérő életet élő pár újszülött babáját, mivel a szülúk nem akarták, hogy a gyermek társadalombiztosítási számot kapjon.

Mit rejt az Antarktisz jege?

Antarktisz napjainkban a Föld utolsó titokzatos kontinense, amiről sokáig még azt sem tudták, hogy létezik. Most viszont azon tanakodnak, mi lehet a jég alatt.

Mától hosszabbodnak a nappalok, amit már ősidőktől kezdve megünnepeltek

Őseink tisztában voltak a nappalok hosszabodásának pontos kezdetével és valamilyen történethez kapcsolva mindég megünnepelték a téli napfordulót.
 

 

 

Valuta árfolyamok
Nyaraljon Costa del Solon!
Nyaraló apartman csodálatos kilátássalVár a Costa del Sol

Ha még nics szállásod kattints ide


Click here to buy gold