.

5 évesen szült a világ legfiatalabb anyukája

1939. áprilisában a perui Pisco városában, hogy egy aggódó édesanya és kislánya toppant be Dr. Gerardo Lozada rendelőjébe. A kislány, Lina Medina hasa szokatlanul megduzzadt.

Amikor a magyarázat több kérdést vet fel, mint amennyit megválaszol

2018. szeptember 6-án az FBI kiűrítette és lezárta az Új-Mexikói napfigyelő obszervatóriumot. Az intézmény felett egy katonai helikopter is megjelent.

Miután kivégezték, még 60 évig élt.

Wenseslao Mogue 1915. március 18-án állt a kivégzőosztag elé, ahol annak rendje és módja szerint el is dördült a kilenc lövés, a tizedik golyót pedig a egyenesen a fejébe kapta.

Elesett katonák szelleme uralja Oroszország legrejtéjesebb erdejét

Ez egy erdős, mocsaras terület, ahol a második világháború során több, mint tízezer szovjet és német katona vesztette életét. Azóta ezt a területet ”gonosz hely” -ként emlegetik, ahol különös jelenségeket lehet tapasztalni.

Vadállatok közt nőtt fel Spanyolorszában a most 72 éves Marcos Rodríguez Pantoja

Az erdőben, vadállatok között nőtt fel egy ma a hetvenes éveiben járó spanyol férfi, aki azóta sem tudta megszokni az emberek társadalmát.
 

Mégiscsak létezik egy láthatatlan világ?

A videón látható "szellem" balaesetekre jelenlegi ismereteinkkel nem tudunk magyarázatot adni

Mire való a farmeren a kis zseb?

Sok minden nem fér bele, legtöbben csak dísznek gondolják, pedig egykor tényleg volt funkciója, még ha ez lassan feledésbe is merült.

Különös menekülés Nyugat-Berlinbe

1963 tavaszán az osztrák Heinz Meixner merész tervet eszelt ki, hogy Berlin keleti részéből átszöktesse szerelmét és annak édesanyját a nyugatiba. 

Egy gomba a világ legnagyobb élőlénye

 
A kelet-oregoni Malheur Nemzeti Parkban  élő gombafaj egyetlen gigászi példányának gyökerei csaknem 9 négyzetkilométeren át hálózzák be az egész erdőt

Részeg pilóta olyan bravúrt csinált, amit épeszű ember józanul meg sem próbál

Fogadásból, sötétben, részegen landolt egy manhattani utcán, nem hitték el neki, újra megtette

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja