.

Az Octavius megfagyott legénysége

A 18.-19. század tengerészeinek körében nem volt idegen a szellemhajók története. Ezekről a legénység nélkül haladó hajókról különös, misztikus legendák keringtek

Az elnyűhetetlen farmernadrág születése

1853-ban Levi Strauss a nyugati partra indult szerencsét próbálni, de nem arany után kutatott: a bányászok számára árusított minden elképzelhető ruhafélét.

Megoldódott a Bermuda háromszögben 1925-ben eltűnt hajó rejtélye

Florida partjainál találták meg a megoldását a Bermuda-háromszögben majdnem 100 évvel ezelőtt, titokzatos módon eltűnt hajó rejtélyének

208 tagú a szűk család: 42 feleség és 166 gyerek.

A világ legnagyobb családjaként emlegetik az Angólában élő Tchikuten  családot

A Mikulás eredete


 
December 6-át nagyon várják a gyerekek. Reggel izgatottan rohannak az ablakba kihelyezett cípőkhöz megnézni mit hozott a Mikulás. Csokit vagy virgácsot. Ki volt, és hol élt az ünnep névadója, és mióta szokás az ajándékozás ezen a napon.

Amerika első bankrablása

Amerika első bankrablója azon bukott le, hogy ugyanabba a bankba akarta visszatenni a pénzt, amit kirabolt
 

Különös országhatár

Az utcák, terek és telkek egy része az egyik országhoz, míg a többi a másikhoz tartozik, és a határvonal helyenként áthalad épületeken is.

Máig turistalátványosság az Antarktisz jégmezőin fél évszázada lezuhant repülőgép

1970. október 8-án a Pegasus névre keresztelt, C-121 Lockheed Constellation személyszállító repülőgép az Antarktisz felett repülve egy iszonyú viharba futott bele

Megcsonkított tehenek

Sok hír kering a neten az UFO-k tevékenységéről, a legkülönbözőbb helyeken történt ember rablásokról és a furcsa módon megcsonkított állatokról.

Még ma sem tudjuk mitől omlott le a két WTC torony és a mellettük álló 7-es épület

Az eseménysor körüli furcsaságok rengeteg összeesküvés elméletetnek adtak táptalajt, és majd csak az idő fogja eldönteni van e igazság közöttük.

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja