A világ legrejtélyesebb légi csatája

1942 február 25-én egy különös légi csata zajlott Los Angeles felett. Azóta sem derült ki ki volt az ellenség, és mire zúdított eredménytelen össztüzet a légelhárítás. 

48 évvel az első Holdraszállás után, még mindig nem tudjuk mit rejt égi kisérőnk.

1969, az első Holdraszállás óta eltelt kozel ötven évvel sem jutottunk közelebb a Hold rejtélyeinek megfejtéséhez, csupán a megváloszalatlan kérdések sokasodtak.

1888-ban jegyezték fel a legnagyobb havazást Spanyolországban

Asturias és Cantabria lakossága megszokta, hogy a tél hóval jár, de arra a havazásra ami 1888. február 14-én kezdődött, nem voltak felkészülve.

Mi lenne, ha 2017-ben újra megalakulna az Oszták-Magyar Monarchia

Egy igen érdekes gondolatmenetet mutat be a videó: mi történne, ha legkésőbb jövőre egyesülne Ausztria és Magyarország az 1914 ben létező határok között.

Hüllőszerű idegenek, reptiliánok 2. rész

Több mint elég bizonyítékunk van arra nézve, hogy egy magasan fejlett, hüllőszerű lényekből álló társadalom, már régóta kapcsolatban áll az emberiséggel.

11 éves lány mentette meg az újszülött kiskecskét és az anyját a fagyhaláltól

A még csak 11 éves Hamdü Sena Bilgin kemény kislány, de a kutyája, Tomi se semmi. A kislány Törökországban él, egy Rize nevű város külső részén

Ezt nehéz lesz megmagyarázni

Hogyan jöhet a repülő szárnya végéből kondenzcsík? Ezen senki ne törje a fejét, mert sehogy! De akkor vajon milyen csíkot húz ez a repülő?

33 év alatt egy valódi dzsungelt teremtett 500 hektáron

A 47 éves Dzsadav Pajeng 500 hektár teljesen természetes erdőt telepített fiatal kora óta az észak-indiai Asszam tartományban.

Hogyan reagál egy illluzionista mikor valódi csodával találkozik

Annak ellenére, hogy a tudomány szerint a levitáció lehetetlen, több hiteles feljegyzés tanúskodik róla, hogy létezik. Egy buddhista szerzetes kamerák előtt lépte át a fizika törvényeit

Romlatlan halottak

Arról a néhány esetről van szó, amikor semmiféle külső beavatkozás nem történt, a test mégis évszázadokon keresztül megmaradt.
 

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
Nyaraló apartman csodálatos kilátássalVár a Costa del Sol

Ha még nics szállásod kattints ide


Click here to buy gold