.

Közlekedés rendje a középkorban

A középkorban is figyelmet fordítottak a közlekedés szabályok közé terelésére, különösen a nagyvárosokban, ahol rendeleteket hoztak at egyre szaporodó balesetek elkerülésére.

Gyermekek hihetetlen emlékei

Gyermekek emlékei alapján elgondolkodtató reinkarnációs történetekről ír Carol Bowman a Visszatérés a mennyekből című könyvében.

Halálba táncolták magukat

500 évvel ezelőtt, Strasbourg városában egy asszony, Frau Troffea egyszer csak táncolni kezdett az utcán. Megállás nélkül táncolt, egyes forrásokban négy, máshol hat napot említenek.

5 évesen szült a világ legfiatalabb anyukája

1939. áprilisában a perui Pisco városában, hogy egy aggódó édesanya és kislánya toppant be Dr. Gerardo Lozada rendelőjébe. A kislány, Lina Medina hasa szokatlanul megduzzadt.

Amikor a magyarázat több kérdést vet fel, mint amennyit megválaszol

2018. szeptember 6-án az FBI kiűrítette és lezárta az Új-Mexikói napfigyelő obszervatóriumot. Az intézmény felett egy katonai helikopter is megjelent.

Miután kivégezték, még 60 évig élt.

Wenseslao Mogue 1915. március 18-án állt a kivégzőosztag elé, ahol annak rendje és módja szerint el is dördült a kilenc lövés, a tizedik golyót pedig a egyenesen a fejébe kapta.

Elesett katonák szelleme uralja Oroszország legrejtéjesebb erdejét

Ez egy erdős, mocsaras terület, ahol a második világháború során több, mint tízezer szovjet és német katona vesztette életét. Azóta ezt a területet ”gonosz hely” -ként emlegetik, ahol különös jelenségeket lehet tapasztalni.

Vadállatok közt nőtt fel Spanyolorszában a most 72 éves Marcos Rodríguez Pantoja

Az erdőben, vadállatok között nőtt fel egy ma a hetvenes éveiben járó spanyol férfi, aki azóta sem tudta megszokni az emberek társadalmát.
 

Mégiscsak létezik egy láthatatlan világ?

A videón látható "szellem" balaesetekre jelenlegi ismereteinkkel nem tudunk magyarázatot adni

Mire való a farmeren a kis zseb?

Sok minden nem fér bele, legtöbben csak dísznek gondolják, pedig egykor tényleg volt funkciója, még ha ez lassan feledésbe is merült.

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja