33 év alatt egy valódi dzsungelt teremtett 500 hektáron

A 47 éves Dzsadav Pajeng 500 hektár teljesen természetes erdőt telepített fiatal kora óta az észak-indiai Asszam tartományban.

Hogyan reagál egy illluzionista mikor valódi csodával találkozik

Annak ellenére, hogy a tudomány szerint a levitáció lehetetlen, több hiteles feljegyzés tanúskodik róla, hogy létezik. Egy buddhista szerzetes kamerák előtt lépte át a fizika törvényeit

Romlatlan halottak

Arról a néhány esetről van szó, amikor semmiféle külső beavatkozás nem történt, a test mégis évszázadokon keresztül megmaradt.

Láma, aki nem akar elporladni

Néhányan régóta úgy gondolják, hogy a láma továbbra is életben van egy nirvánaszerű állapotban. Picture: The Siberian Times.
Burját Köztársaságban található Itigilov láma földi maradványa, ami annak köszönheti hírnevét, hogy 80 évvel a halála után, bomlás nélkül, rendkívül jól állapotban maradt meg.

Mi lehet az Antarktiszon, ha az egyik kutatóexpedíció jelentésének titkosítását még ma sem oldották fel.

Annak ellenére, hogy egy egész földrésznyi területről van szó ami 30 százalékkal nagyobb, mint Európa, közel kétszer akkora, mint Ausztrália, igen keveset tudunk róla.

Két nap, két ünep: mindenszentek és halottak napja

Sokan a halottak napját és a mindenszenteket szinonimaként, egymás helyettesítésre használják. Pedig ez óriási tévedés, két egészen külön ünnepnapról beszélünk

Kómából ébredve spanyolul szólalt meg az addig csak angolul beszélő fiú

 
A 16 éves Reuben Nsemoh-t az egyik georgiai iskola csapatának kapusát véletlenül fejbe rúgták, aki nem sokkal ezután kómába esett. Ébredése utáni spanyol nyelvtudása meglepetés volt.

Birkák Madridban

A pásztorok terelték az óriási, bégető és kolompoló nyájat Madrid belvárosán keresztül, amelyet mint minden évben, most is órákra lezártak.

A hal, ami úgy hat mint az LSD

A Salema nevű hal fogyasztásakor fellépő hallucinogén hatásról már Római kori feljegyzések is tanúskodnak. Drogként is fogyasztották.

Vajon napjainkban is élhetnek még mamutok?

20150805_illusztracio_1.jpg

Néhány orosz tudós bizonyítékokkal próbálta alátámasztani, hogy Szibéria feltérképezetlen, hóval borított hatalmas síkságain napjainkban is élnek mamutok!

 

 

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
Nyaraló apartman csodálatos kilátássalVár a Costa del Sol

Ha még nics szállásod kattints ide


Click here to buy gold