A rovatról

Ebbe a rovatba azokat az írásokat szánom, amelyek az olvasóktól érkeztek és valamilyen érdekes, vagy elgondolkodtató történetet tartalmaznak.

Csilla gondolatai egy magyar zenész botrányt kavaró kijelentése kapcsán


Szerző: Czibere Csilla


Ezek a gondolatok pattantak ki a fejemből Ákos nyilatkozata kapcsán
 

Ákos,  magyar popsztár szerint a nők dolga  „a női princípiumot beteljesíteni…....... valakihez tartozni. Valakinek gyereket szülni. Anyának lenni”.

Életmentő véletlen

Ezt a síelős történetet Gábor nevű olvasó küldte. A sztoriban a véletlen kap szerepet, amely a kritikus helyzetben segít.

Magamra maradtam, a konyhában is

Nem túl rég állt be életemben ez a változás, de épp elegendő idő ahhoz, hogy rájöjjek, vissza kell térnem a való világba így ennek első lépéseként megkerestem nálunk hol van a konyha.

Igaz történetek: Isteni segítség

Zsuzsa nevű olvasó küldte be az alábbi történetet, amelyben elmondja hogyan lett reménytelen betegségéből csodás új élete.

Picasso véleménye saját művészetéről

Érdekes megismerni Picasso véleményét saját tevékenységéről. Lényegében azt állítja, hogy a közönség reakciója és nem  kifejezésmódjának meggyőződéses változása indította el absztrak képek alkotása irányába.

Fogel Frigyes észrevételei a modern igehirdetőkről

Fogel Frigyes, a Kulturális Kreatívok egyik alapító tagja megcsömörlött az "anyagba süllyedt próféták" -tól. Kissé keserű írásával lehet egyetérteni, ellenvéleményt alkotni, de a felvetett téma élő, és egyre aktuálisabb.

Aki nem adta fel álmait

Vannak, akik állhatatosan küzdenek gyermekkori álmaikért. Ezt az írást egy olvasó olvasó küldte, melyben leírja milyen hosszú út vezetett Magyarországtól Barcelonáig, ahol úgy érzi megtalálta azt az életet, amire vágyott, és amit már sok helyen keresett.

Rövid élménybeszámoló egy hosszú útról

Costa del Sol-on létezik egy magyar futárszolgálat, amely főként Magyarország és Spanyolország közt szállítja a csomagokat. Az alábbi írás szeptemberi útibeszámolójuk.

Extrém élmények Franciaországban

http://www.nolasol.es/hungarosol/index_htm_files/55.jpg
Egy 13.000 km menettávolságú futárjárat üzemeltetése önmagában perverziónak minősíthető,
pláne ha hozzátesszük, hogy minden hónapban és hogy kétfős személyzettel (akik közül csak
egyikük sofőr) történik...

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja