.

Az elme hatalma

A legtöbb orvos független biomechanikus rendszernek képzeli az emberi testet, amiben alkatrészek vannak amik hol ezért, hol azért elromlanak. Mi változtatta meg egy hosszú ideje praktizáló orvos véleményét a modern orvoslásról?

Hány tojást ehetünk egy nap?

Az egyik legnépszerűbb élelmiszerünk a tojás, amelyet gyakran ajánlanak fogyókúrát folytatók számára is. De mennyit ehetünk egy nap?

Sózzam vagy ne sózzam

A sófogyasztás csökkentéséről már régen kiderült, hogy még szívbetegeknek is kifejezetten káros, a sószegény közétkeztetés pedig veszélyezteti a gyerekek egészségét.

A csipkebogyó csodája

„Isten addig nem adott betegséget az emberre, amíg előbb a gyógynövényt, amely elmulasztja a betegséget, meg nem teremtette a Földön.”  Paracelsus

Mi a baj a gluténnel

Az 1920-as években, az amerikai kormány megállapította, hogy a fehér liszttel etetett állatok súlyos neurológiai betegségeket kaptak és meghaltak.

Öt tea, amelyek gyógyszerek nélkül tartják karban az egészséget

Minden csésze a méregtelenítést segíti, és megelőzi, vagy elmulasztja a gyomorpanaszokat, segít az emésztésben, megelőzi a náthát.

A magas vérnyomásról

Ha valóban fel akarnánk venni a küzdelmet a magas vérnyomással szemben, a cukorra és a finomított szénhidrátokra kéne koncentrálnunk.

Mit tesz napi 3 banán

Lehet, hogy valójában nem is napi egy alma, hanem napi három banán tartja távol az orvost?

Az ideális testsúly

Létezik az ideális testsúly kiszámításának egy olyan képlete, amely hozzásegít minket az egészségünk megőrzéséhez.

Mit tesz egészségünkkel a méz

A méz mindig is jelentős szerepet töltött be az emberiség történetében. Mai ismereteink alapján közel 70-féle gyógy- és fiziológiai hatással bír.

 

 

Valuta árfolyamok