Kevesebb oltás, több egészség Japánban

A kanyaró, mumpsz és rubeola elleni három az egyben vakcinát (MMR) vádolják hogy ennek mellékhatásaként nőtt meg az autizmusban szenvedők száma.

7 éves kislány mesélt a túlvilágról

Egy óriási kerék zúzta szét az arcát, majd több napig kómában volt. Amikor felébredt, a mennyországról mesélt szüleinek.

 

Milyen következményekkel jár a génmódosítás

Ételeink genetikai módosítása érzékeny pont. Olyan, mint Pandora szelencéje, ha kinyitjuk, nem tudjuk mi következik

Fertőz a hűtő

Egy mik­ro­bio­ló­giai ta­nul­mány ki­mu­tatta, hogy hol ta­lál­ható egy át­la­gos konyha fer­tő­zé­sek­től leg­in­kább ve­szé­lyez­te­tett szeg­lete.

Ha lemegy a nap, a két testvér lebénul

Mikor lemegy a nap, a két testvér lebénul, és nem tudnak sem mozogni, sem beszélni egészen addig, míg a nap újra fel nem kel, az orvosok pedig tanácstalanul állnak a jelenség előtt.

 

Tápanyagok depresszió ellen

A tápanyagok teszik lehetővé a test szöveteinek fejlődését, építését, hozzájárul a szervezet megfelelő energiaszintjéhez és folyamatosan szabályozza azt.

Mennyi mozgás szükséges az ideális testsúly megtartásához?

A kor előrehaladtával a kilók elleni küzdelem szélmalomharcnak tűnhet. Hogyan lehetünk karcsúak, fittek a sokadik X után is? 

A kávé árt, vagy használ?

A kávé a harmadik a legtöbbet fogyasztott folyadék a sör és a szénsavas üdítőitalok után. Nem baj, ha  tudjuk mivel jár fogyastása.

Fürödjunk vagy zuhanyozzunk?

A legkíméletesebben akkor járunk el, ha hosszú, forró fürdő helyett gyors, melegvizes zuhanyt, szappan helyett a bőr nedvességtartalmának megőrzését szolgáló készítményeket választunk.

Jelek figyelmeztetnek, ha életünkben nem jó úton járunk.

Ha néha kínos helyzetben találod magad, azt jelezheti, hogy rossz úton jársz az életben.

 

 

 

Valuta árfolyamok