Mit okozhat a túlsúly?

Az elhízás nemcsak esztétikailag nem kívánatos jelenség, hanem számos betegség előidézője is, mint például a magas vérnyomásé.

Jó tudni mit eszünk, ha tengeri halat eszünk

A tengerekben is terjed az a szennyezés, amit az emberi civilizáció áraszt magából, miáltal az ott  élő halak is szennyezetté válnak.

 

Hogyan tartsd fiatalon az arcbőröd

Kisimulnak a ráncok, ha ezeket a pontokat masszírozod az arcodon - Elképesztő hatása van egyetlen érintésnek!

Kevesebb oltás, több egészség Japánban

A kanyaró, mumpsz és rubeola elleni három az egyben vakcinát (MMR) vádolják hogy ennek mellékhatásaként nőtt meg az autizmusban szenvedők száma.

7 éves kislány mesélt a túlvilágról

Egy óriási kerék zúzta szét az arcát, majd több napig kómában volt. Amikor felébredt, a mennyországról mesélt szüleinek.

 

Milyen következményekkel jár a génmódosítás

Ételeink genetikai módosítása érzékeny pont. Olyan, mint Pandora szelencéje, ha kinyitjuk, nem tudjuk mi következik

Fertőz a hűtő

Egy mik­ro­bio­ló­giai ta­nul­mány ki­mu­tatta, hogy hol ta­lál­ható egy át­la­gos konyha fer­tő­zé­sek­től leg­in­kább ve­szé­lyez­te­tett szeg­lete.

Ha lemegy a nap, a két testvér lebénul

Mikor lemegy a nap, a két testvér lebénul, és nem tudnak sem mozogni, sem beszélni egészen addig, míg a nap újra fel nem kel, az orvosok pedig tanácstalanul állnak a jelenség előtt.

 

Tápanyagok depresszió ellen

A tápanyagok teszik lehetővé a test szöveteinek fejlődését, építését, hozzájárul a szervezet megfelelő energiaszintjéhez és folyamatosan szabályozza azt.

Mennyi mozgás szükséges az ideális testsúly megtartásához?

A kor előrehaladtával a kilók elleni küzdelem szélmalomharcnak tűnhet. Hogyan lehetünk karcsúak, fittek a sokadik X után is? 
 

 

 

Valuta árfolyamok