Sütőtök: amellett hogy egészséges, még finom is

Az ősz beköszöntével megérkezett a sütőtökszezon is. A boltok polcai, a piacok standjai roskadoznak a különböző fajtájú és formájú, a narancssárga többféle árnyalataiban pompázó zöldség alatt

Gránátalma - az ősi egészségőr

Kattints a képre a teljes mérethez!

Piros színe és rengeteg magva miatt lett a termékenység, a szerelem, az élet és a bőség ősi szimbóluma, Aphrodité “szent” gyümölcse. Az élet gyümölcsének is nevezik, magas B- és C-vitamin, illetve ásványi anyag tartalma miatt.

Mi változott étrendemben Costa del Solon

Hogyan változott Csilla szigorú vércsport szerinti diétája a mediterrán környezet hatására egy lazább, de továbbra is egészséges étrend felé.

Nem a zsír, hanem a szénhidrát hízlal.

A táplálkozástudománnyal foglalkozó kutatók most azt állítják, az elmúlt 30 évben tévesen ítélték meg a zsiradékok negatív szerepét táplálkozásunkban.

Nyers étellel sikerült megszüntetni az ekcémát

Maya az ekcéma súlyos formájától szenvedett már csecsemőkora óta. Mindez arra késztette édesanyját, hogy a modern  orvosi kezelést válassza, mégpedig a szteroid krémeket.

Testi, lelki egészségünk 1.

A civilizációs betegségeket, nevéből is adódóan, a civilizáció okozza.
De vajon a civilizáció, mint megbetegítő tényező, hogyan betegít meg?
Hogyan kerülhetjük el, hogy mi is beleessünk modern társadalmunk  jól álcázott csapdájába, a csábító reklámok okozta vásárlási kényszerbe?
Hogyan vásároljunk, mit együnk, mit tegyünk, ha el szeretnénk kerülni a civilizáció hatásainak tulajdonított betegségeket?

 

 

 

 

Valuta árfolyamok
Nyaraljon Costa del Solon!
Nyaraló apartman csodálatos kilátássalVár a Costa del Sol

Ha még nics szállásod kattints ide


Click here to buy gold