Mit mond a kardiológus a halálközeli élményekről

"Amikor először olvastam az Élet az élet után című könyvet, úgy éreztem, hogy az ilyesféle tapasztalatok a szerzőt megtévesztő személyek kitalációi. Öt év és száztizenhat interjú elkészítése után meggyőződtem, hogy tévedtem.”

Evés, ivás nélkül nem lehet élni, vagy mégis?

A történelmi leírásokból, és napjaink valóságában az orvostudomány szembesül olyan esetekkel, amikor egyes személyek nem esznek, nem isznak semmit, mégis életben maradnak.

161 év után vettek revansot a keresztények Mohácsért

A 330 éve, 1687. augusztus 12-én vívott nagyharsányi csatát második mohácsi csatának is nevezik, mivel közel zajlott Mohácshoz, de ekkor már a török csapatok szenvedtek vereséget

844 éve kezdték meg Pisaban a világhírűvé vált torony építését

Hiába próbálták kiegyenesíteni az évszázadok során, csak egyre ferdébb lett a pisai torony

Az USA kongresszusának egyi tagja megkérdezte: éltek-e a Marson idegenek évezredekkel ezelőtt?

"A vörös planétának úgy 3,6 milliárd évvel ezelőtt tavai, folyói, illetve talán még egy északi óceánja is volt. Az már bizonyított, hogy a Mars évmilliárdokkal ezelőtt más volt."  Dr. Ken Farley planetológus.

A Himalája rejtélyes tornyai

A távoli HImalája titokzatos vidék. Az ött élő népek, népcsoportok kultúrája, építészete sokszor gyökeresen eltér az európai ember megszokott világától.

Magyar geológus, aki 70 év alatt sosem tévedett

Sokan kóklerségnek tartják, de Schultz Tihamér geológus évtizedeken keresztül ezzel a módszerrel ejtette ámulatba a legbigottabb természettudósokat:

Szaporodnak a medúzák, megoldás: medúza csipsz

Az ötlet már csak azért is zseniális, mivel a különböző fajok egyre inkább elszaporodnak a tengerekben, és valamit tenni kell ez ellen.

Feléljük a Földet, és nem törödünk a jövővel

Az emberiség idén már augusztus elejére nagyobbat harap ki a természetből, mint amekkorát a bolygónk egy év alatt pótolni tud.

Angkor Wat feltárja emlékeit

Óriási szobrot tártak fel Ázsia legnagyobb vallási épületkomplexuma, a kambodzsai Angkor Wat templom egyik ásatásán.
 

 

 

Valuta árfolyamok
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja