Hova lettek?

Napjainkban sok a megmagyarázhatatlan eltűnés. Ezi alatt nem a lakásban lerakott, majd eltűnt szemüvegre, vagy a hűtőből rejtélyesen eltűnő nyalánkságokra gondolok, hanem azokra az esetekre, amikor embrek tűnnek el ok és nyom nélkül

A Fák között is van barátság

A fák kapcsolatban állnak egymással gyökereik révén és ez nem csak véletlenszerű, mondhatni föld alatti „ütközés” eredménye, hanem  tudatos, támogató összekapcsolódás.

Reinkarnáció hite az ókori Egyiptomban

Az egyiptomiak voltak az elsők, akik azt tanították, hogy az emberi lélek halhatatlan, és a test halálakor más élő dologba költözve újjászületik.

Mijas pueblo helyén már 4000 éve is település volt

Egy átlagos európai ember talán nem is hallott Costa del Sol egyik gyöngyszeméről, Mijasról, ami egy falú a hegyek oldalán, amelynek hangulata ezrével vonzza a turistákat.

Véget ért a Csillaggyermek koponya vizsgálata

A vizsgálat célja annak megállapítása ,miszerint a 900 éves abnormális formájú "Csillaggyermek" koponya egy idegen-hibrid lény vagy sem.

Kilenc ősi szanszkrit nyelven írt bölcsesség

Az ősi Indiában élő népek rengeteg tudást, leírást hagyományoztak az utókorra.  Ezeket a leírásokat, legnagyobb részt szanszkrit nyelven írták, amelyekből az egyik, életünket meghatározó törvényszerűségekről szól.

Vilcabamba: Az inkák elveszett megalitikus városa

Vilcabamba egy olyan ősi inka város, amely az Inka Birodalom utolsó menedéke volt, amíg 1572-ben a spanyol hódítás martalékává nem vált.

Szemiramisz függőkertje

Az ókori világ hét csodája közt jelentős helyet foglal el Szemiramisz függőkertje. Ennek létét még ma is sokan kétlik, mint ahogy Atlantisz történetével sem tudnak mit kezdeni.

Cuzco megfejtetlen megalitikus romjai

Cuzco, az Inka Birodalom régi fővárosa ma minden Peruba látogató turista mágneses vonzáspontja. A város 3500 méter magasan fekszik egy lejtős hegyekkel övezett völgyben.

 

Kiderült a történelem hamísítás: az őskorban óriások éltek amerikában

Az amerikai legfelsőbb bíróság határozata értelmében a Smithsonian Intézet köteles nyilvánosságra hozni az óriások leleteinek megsemmísitéséről szóló dokumentumokat.
 

 

 

Valuta árfolyamok
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja