Most már biztos, a Paracas koponyák egy ismeretlen emberi(?) fajtól származnak

Paracas egy sivatagi félszigeten található Pisco tartományban Peru déli partján. Julio Tello perui régész itt talált rá azokra a koponyákra, melyek eredete azóta is vitatott.

Hogyan reagál egy illluzionista mikor valódi csodával találkozik

Annak ellenére, hogy a tudomány szerint a levitáció lehetetlen, több hiteles feljegyzés tanúskodik róla, hogy létezik. Egy buddhista szerzetes kamerák előtt lépte át a fizika törvényeit

Az emberi civilizáció kezdetei egyre korábbi időszakra tolódnak

Ki gondolná, hogy Boszniában gyökereznek az emberi civilizációk. A hatalmas méretekkel bíró boszniai Nap piramis a szén (C14) izotópos kormeghatározás alapján 29 200 éves.

Cosquer barlang

Az ember azt hinné, hogy a tudomány már ismeri az emberiség történetét, de rá kell jönnie, hogy ez csupán hiú ábránd.

Egy előző földi civilizáció emléke

1969 szeptemberében az oroszországi Rzsavcsik nevű falunál, a helyi szénbányában folyó munka során 70 méteres mélységben Karnaukhov nevű bányász egy koporsót talált.

Újabb elmélet a dinoszauroszok kihalásáról

Az általánosan elfogadott elmélet szerint egy óriás aszteroida becsapódása pusztította ki 65 millió éve a Föld élővilágának 90 százalékát, de nem biztos, hogy a dínók is ennek következtében haltak ki.

Tutanhamon fáraó tőre a csillagokból érkezett

Amikor 1922-ben feltárták az időszámításunk előtt 1333-tól 1324-ig uralkodó Tutanhamon fáraó sírját, még nem ismerték ennek a tőrnek a különlegességét.

Nem ajánlott sütés előtt lemosni a húst

A szakértők véleménye szerint  a húst ugyanis nem kell, sőt, nem is szabad megmosni elkészítés előtt, csak a fertőzés kockázatát növeljük vele

525 éve esett el az utolsó mór erősség, Granada

A reconquista (mórok kiűzése) szomorú utójátékának bizonyult a virágzó és toleráns kultúrájú mór területek muszlim és zsidó lakosságának erőszakos áttérítése vagy elüldözése,

A NASA szerint nem kanál a Marson talált kanál

A napokban bejárta az internetet az a Marson készült fotó, amelyen egy kanál látható a homokban. Most a NASA magyarázza a leletet.
 

 

 

Valuta árfolyamok
Nyaraljon Costa del Solon!
Nyaraló apartman csodálatos kilátássalVár a Costa del Sol

Ha még nics szállásod kattints ide


Click here to buy gold