A magyarság és Mezopotámia kapcsolata


A történelemkutatás írott emlékek és régészeti leletek hiányában nem tud kielégítő választ adni sem a magyarság, sem a szabirok, sem a sumerok származására. Vajon lehet-e rokonság közöttük?

Globális felmelegedés: az ember, vagy más ok van a háttérben?

A globális felmelegedést, mint az emberi tevékenység következményét, a média tényként sulykolja az emberek fejébe, pedig ez még a szakértők között sem egyértelmű.

Amit nem tanítanak a történelem órán

Az ember földi megjelenéséről más hitvilág van a keleti és megint más a nyugati civilizációkban. A kérdést az dönti el, melyik hitvilágot milyen bizonyítékokkal sikerül alátámasztani.

A régészek nem tudják megfejteni mit találtak

1739-ben a londoni The Society of Antiquaries számára küldött jelentésében egy helytörténész beszámolt róla, hogy furcsa fémtárgyat talált az angliai hertfordshire-i Astonban

Rejtett tehetségek

Elképzelni sem tudjuk milyen rejtett képességek lakozhatnak az emberekben. Megdöbbentő, ahogy ezek a adottságok előtörnek a semmiből.

Újabb üsszeesküvés-elméletről derül ki, hogy valóság

A baleset helyszíne Észak-Rodéziában (a későbbi Zambiában)

Mégsem légibaleset volt. Miért miért kellett meghalnia az ENSZ főtitkárának 1961-ben

A 12 ezer éves Göbekli Tepe csak mostanában kezdi elfoglalni helyét a történelem tudományban

Úgy tűnik, egy-egy letagadhatatlan, a tanított történelemnek ellentmondó régészeti felfedezés hosszú utat jár be, amig beágyazódik a tudományos koztudatba.

Ma is elismerésre méltó létesítmény az inkák úthálózata

Az ókori inka útrendszer vagy a Qhapaq Ñan kétségtelenül az egyik leglenyűgözőbb ókori mérnöki alkotás a világon

A mainstream média lélektana

Ez az a cikk, amely bemutatja a társadalom manipulálását a fősodratú médián keresztül és ami ezért soha nem fog megjelenni egyetlen mainstream médiában sem.

Kiderült, hányan élhettek a Húsvét-szigeten

Hogy mi is történt pontosan a Húsvét-sziget civilizációjával, a történelem egyik legnagyobb rejtélye. Számtalan magyarázat létezik arra, hogy az egykori népcsoport miért hagyta el a szigetet.

 

 

 

Valuta árfolyamok
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja