Egy agysebész szerint lennie kell halál utáni életnek

Senki sem tudja biztosan, hogy várja-e valami az embert a halál után. Annak ellenére sem, hogy ez az emberiség történetének egyik legnagyobb és legrégibb kérdése.

Az ismeretlen Hold

Érdekes objektum látható egy régi Apollo-programból származó Hold-fotón, és ugyanarról a területről készült új műholdas képen.

Optikai illuzió, amiről nem tudni mitől keletkezik

Az optikai illúzió az i-Perception folyóiratban jelent meg, és egyelőre a feltalálója, Kohske Takahashi is csak tippelni tud, hogy mi okozhatja

Van esély a nagy korallzátony megmentésére

Ausztrál tudósok az egészséges korallok áttelepítésével kísérleteznek olyan területekre, ahol már károsodott az ökoszisztéma.

A Földközi-tenger a világ egyik legszennyezettebb tengere

"Jelenleg minden tengerből kifogott három kilogramm halra egy kilogramm műanyag hulladék jut. Becslések szerint azonban 2030-ra egy kilogramm halra egy kilogramm hulladék juthat"

Miért bal oldalon kell beszállni a repülőkbe

Cabin crew, boarding completed – halljuk minden egyes alkalommal a beszállítási folyamat végén, miután minden utas belépett a fedélzetre. Mindig a repülőgép valamelyik bal oldali ajtaján. De miért pont azon?

Szent Miklós, alias Mikulás

December 6-án reggel gyerekek milliói lesik izgatottan mit tett a Mikulás az ablakba helyezett cipőjükbe: virgácsot vagy csokoládét.

Az 500 éve megfagyott inka lány olyan, mintha ma is élne

A prekolumbián (Kolumbusz előtti) időkben Közép-Amerikában és Dél-Amerika inka területén az emberáldozat általános vallási rítus volt. Az inkák szertartásokon áldoztak embereket templomban vagy egy hegytetőn
 

Az oltások és az autizmus kapcsolata

Dr. Alvin H. Moss, a Nyugat-Virginiai Egyetem Egészségügyi Etikai és Jogi Központjának orvosa és professzora a Nyugat-Virginiai Szenátusi Oktatási Bizottságban válaszolt a gyermekkori védőoltásokkal kapcsolatos kérdésekre.

Elmaradt a jutalom

„Föld! Föld!” – kiáltott fel 1492. október 12-én hajnali két órakor a mesés Kelet kincseinek felfedezésére indult hajóraj leggyorsabb, Pinta nevű hajójának matróza, Rodrigo de Triana.

 

 

Valuta árfolyamok
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja