.

Huszonhat nap különbséggel szült három gyereket

Koraszülött kisfia világra jötte után egy hónappal ikreket szült egy bangladesi nő

Emberek, akiknek hihetetlen képességük lett egy balesetet követően

Mindannyian érezzük, hogy sokkal-sokkal többek vagyunk, mint halandó emberek, mégsem tudjuk előhívni a  bennük megbúvó képességeket.

Majd, ha piros hó esik

2014-ben a spanyolországi Zamora lakossága és a közeli faluban élők saját bőrükön tapasztalhatták meg az elképzelhetetlent:

Működő pendrive-ot találtak egy leopárdfóka több mint egy év után felolvasztott ürülékében

Az új-zélandi Országos Víz- és Légkörkutatási Intézet (NIWA) tengerbiológusa, Krista Hupman vizsgálta meg az egy évvel begyüjtött leopardfóka ürülékét, amiben egy pendive-ot talált

5 évesen szült a világ legfiatalabb anyukája

1939. áprilisában a perui Pisco városában, hogy egy aggódó édesanya és kislánya toppant be Dr. Gerardo Lozada rendelőjébe. A kislány, Lina Medina hasa szokatlanul megduzzadt.

A spanyol Maugli története

Marcos Rodríguez Pantoja egykoron Spanyolország Mauglija volt a Sierra Morena hegyvonulatban. Ma az emberek közt él, de csak a gyerekek körében érzi jól magát.

Óriási titkot rejt a Szfinx, állítja az orosz csodagyerek

Sokakat ejtett már ámulatba a húszéves Boriszka Kiprijanovics. Először a szüleit azzal, hogy kéthetesen már önállóan tartotta a fejét, majd azzal, hogy néhány hónappal később megtanult beszélni

Sikertelen termékek múzeuma

El tudod képzelni a 48 óra után megsemmisülő DVD-et vagy az átlátszó kólát? Nem? Éppen ezért buktak el ezek a termékek a piacon.

Rugólábú Jack

Elképzelhető-e, hogy Rugólábú Jack, a rejtélyes szörny, aki az egész viktoriánus Angliát rettegésben tartotta, valójában egy UFO-val ideérkező, meg nem értett idegen volt?

Seregélyek különös vonulása Costa Braván

A természetben néha olyan dolgok történnek, amelyek túl szépek ahhoz, hogy igazak legyenek.

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja