Akire nem vonatkoznak a fizika törvényei

A videón Zay Jones, a Buffalo Bills futballjátékosa látható, miközben "lebegve" áll a lábára, miután egy neki passzolt labda után vetődve elhasalt a pálya zöld gyepén.

Nem hogy a múltunkat, még a jelenünket sem ismerjük

Hatalmas, fehér színű lények élnek az Antarktisz közeli jeges vizekben, amelyek akár 30 méter hosszúak is lehetnek.

Sziget, ami hol francia, hol spanyol

Fácánok szigete; egy apró, focipályánál éppen csak nagyobb, lakatlan sziget a Bidasoa folyón, a francia-spanyol határon, nem messze az Atlanti-óceántól.

Így néz ki az új japán luxusvonat

Japánban, a magyarul kissé viccesnek ható Shiki-shima luxusvonat a hónap elején indult első útjára.

Agy nélkül született, és mégis életben maradt.

A fél koponyával született Jaxon Buell bebizonyította, hogy a lehetetlen igen is lehetséges. A mai napig is él és szépen fejlődik.

A nő aki akinek képessége felülmúlta a röntgen gépekét

Az ukrán nő belelát az emberi testbe. Miután az orvosok is elismerték a röntgenszemű asszony képességét, állami vezetők betegségeinek diagnosztizálásához kérték segítségét.

Spanyol festő földönkívüliekkel találkozott Brazíliában

A hivatalos tudomány nem zárja ki a földönkívüli értelmes élet lehetőségét, de tagadja, hogy a földönkívüliek már a Földön is megjelentek. Ennek a hivatalos állásfoglalásnak mondanak ellent azok a beszámolók, amelyek különös találkozásokról és eseményekről szólnak.

48 évvel az első Holdraszállás után, még mindig nem tudjuk mit rejt égi kisérőnk.

1969, az első Holdraszállás óta eltelt kozel ötven évvel sem jutottunk közelebb a Hold rejtélyeinek megfejtéséhez, csupán a megváloszalatlan kérdések sokasodtak.

Ősi babilóni agyagtáblán bukkantak rá Noé bárkájának leírására

Különös, majd négyezer éves ékírásos agyagtábla került egy régészprofesszor kezébe néhány éve… A tudós, miután megfejtette a tábla ősi jeleit, nem akarta elhinni azt, amit olvasott

Mi lenne, ha 2017-ben újra megalakulna az Oszták-Magyar Monarchia

Egy igen érdekes gondolatmenetet mutat be a videó: mi történne, ha legkésőbb jövőre egyesülne Ausztria és Magyarország az 1914 ben létező határok között.

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja