.

Kiszámolták: több, mint 30 idegen civilizáció élhet galaxisunkban

A Nottinghami Egyetem kutatói szerint akár 30 intelligens, kommunikálásra képes idegen civilizáció is lehet a galaxisunkban.

A Pentagonban sem tudják mit láttak: UFO-t vagy sem

Az elmúlt két évtized több mint 120, azonosítatlan repülő objektum észlelésének hátterében túlnyomó többségét tekintve nem amerikai katonai technológia áll.

Csalódás az UFO hívőknek

Egy rejtélyes, megmunkált fémdarabot találtak Nagyenyedben a Maros folyó partján a hetvenes években. A leletet két nagyobb masztodon csonttal együtt ásták ki.

Megmagyarázatlan fénygömbök az óceán felett

A videót készítő férfi a horizontot veszi, majd hirtelen a kamerán feltűnik sok apró fénygömb.

Megcsonkított tehenek

Sok hír kering a neten az UFO-k tevékenységéről, a legkülönbözőbb helyeken történt ember rablásokról és a furcsa módon megcsonkított állatokról.

Földönkívüli implantátumok

Azt gondolhatjuk, hogy az idegen lényekkel való kapcsolatfelvétel és az emberekbe ültetett földönkívüli implantátumok csak a fantáziadús regényírók kitalációi. Azonban nem zörög a haraszt, ha nem fúj a szél.

Az Armando Valdes incidens

Hajnali 3.50-kor az őrszolgálatot teljesítő Pedro Rosales valami nagyon furcsa dologra lett figyelmes. Két homályos, lila fény tartott feléjük a hegyek felől. A talaj alatta furán ragyogott.

Már az arab csillagászok is ufót fényképeztek

Az omani csil­la­gá­szok egy olyan kü­lö­nös videó töl­töt­tek fel az in­ter­netre, amit nem tudt­nak meg­ma­gya­rázni!

Ez nem ufo, hanem optikai csalódás, magyarázzák

2007-ben, Törökországban a Márvány-tenger felett rendszeresen feltűnt egy különös repülő tárgy. Yalcin Yalman éjjeliőr fejébe vette hogy megörökíti ezt a repülő szerkezetet.

Hüllőszerű idegenek, reptiliánok 2. rész

Több mint elég bizonyítékunk van arra nézve, hogy egy magasan fejlett, hüllőszerű lényekből álló társadalom, már régóta kapcsolatban áll az emberiséggel.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol