.

25 éve történt: Kiemelkedő UFO tevékenység Belgiumban1989-1990 között megélénkült az UFO tevékenység Belgium felett. Ezen idő alatt több, mint kétezren észleltek Belgiumban háromszög alakú UFO-kat, s ezt be is jelentették. Ha feltételezzük, hogy azok közül, akik látták az
UFO-kat, csupán tíz százalékuk vette a fáradtságot, hogy hivatalos bejelentést tegyen, akkor is meglepő, hogy egy viszonylag ilyen rövid időszak alatt ennyi szemtanúja legyen ennek a jelenségnek.

A kétkedők ellenére a belga légierő hadműveleti főnöke, Wilfred de Bouwer biztos volt benne, hogy az észlelések semmi esetre sem utalhattak a B-2-es Repülő Szárny vagy az F-117-es Lopakodó megfigyelésére.

Amikor Liege fölött a belga légierő F-16-os gépe eredt egy repülő háromszög nyomába, a földi radarok is észlelték az objektumot. A gép sem követni sem utolérni nem tudta. Repülési útvonalának rekonstruált nyomvonala az alábbi képen látható.

Később kiderült, hogy Belgiumban többszáz ilyen UFO-észlelést rögzítettek a katonaságnál. A légierő illetékesei hajlandóak voltak együttműködni az UFO-kutatókkal, a SOBEPS szervezet munkatársai nemcsak kézhez kapták az egyik említett F-16-os gép radarfelvételeinek másolatát, hanem felszállhattak egy AWACS felderítőgép fedélzetére is, amikor az a repülő háromszögek nyomába eredt!
Már maga a radarfelvétel is megdöbbentő volt, ugyanis a háromszög sebességének olyan változásait mutatta, hogy ha ember ült volna benne, az biztos nem élte volna túl a szédületes gyorsulást. Amikor Wilfred de Bouwer ezredes saját szemével látta a radarfelvételen, hogy a szerkezet kevesebb, mint öt másodperc alatt háromezer méterről százötven méterre süllyed, úgy döntött, ideje lenne nyilatkozatot tenni.  Most ebből idézünk:

“…A légierő arra a következtetésre jutott, hogy a belga légtérben számos rendellenes jelenség megfigyelésére került sor. A földi megfigyelők számos adatát a pilóták is megerősítették. A március 30-ról 31-re virradó éjszaka érkezett jelentések arra késztettek minket, hogy felállítsuk a hipotézist, miszerint meghatározhatatlan számú illetéktelen légi tevékenység zajlott légterünkben. Mind a mai napig semmi nyomát nem észleltük támadó szándéknak, sem a légierő gépei, sem a polgári repülőjáratok esetében. Nem tapasztaltunk fenyegető fellépést vagy zavaró tevékenységet …”

Előbb-utóbb eljön a nap, amikor ezek a jelenségek megmagyarázhatóak lesznek, de addig csak egy dolog biztos:

Az azonosítatlan repülő tárgyak valóságosak.


A kép illusztráció

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china