.

A szürkék és az amerikai kormány alkuja 1954-benForrás: EWAO
Fordította: Száraz György
Eredetileg megjelent: boldognapot.hu


A történelem folyamán számos beszámoló bizonyítja a teóriát,  mely szerint az amerikai kormány a titkos megállapodást kötött a kis szürkékkel.

 

A pontos nap nem ismeretes, de a legtöbb forrás jelzi, hogy a megegyezésre 1954-ben került sor. Akkoriban a szürke idegenek küldöttsége érintkezésbe lépett az Edwards Légi Bázissal azzal a kifejezett céllal, hogy az USA akkori elnökével, Dwight Eisenhowerrel lépjen kapcsolatba.

Azóta az alkut Edwards Megállapodásként ismerik, illetve ahogy Dr. Dan Burisch hívta, a Tau IX Egyezmény az emberiség megóvásáért.

Az eszmecserék után egy közös célt fektettek le. Egy olyat, ami rendkívül gyümölcsöző lehet a benne résztvevők számára. A megállapodás kikötötte, hogy az amerikai kormánynak rendszeres időközönként meg kell engednie, hogy embereket térítsenek el, cserébe a szürkék ünnepélyesen ígéretet tettek arra, hogy biztonságban vissza fogják hozni őket és utána kitörlik a memóriájukat.

Azonban, mint azt számos eltérített is megerősítette, a helyzet kissé másként alakult. Meglehetősen gyakran a földönkívüliek által eltérítettek visszaemlékeztek elrablásuk szörnyű részleteire.

Cserébe azért, hogy a szürkék kísérleti nyúlként kaptak embereket, a kormány fejlett idegen tudáshoz és technológiához jutott. A szerződés egy másik pontjának értelmében mindkét fél nagyköveteket cserélt egy program keretében. Mindazonáltal, nem világos, hogy mennyien is vettek részt a csereprogramban, de a leghíresebbek: Crill, a hüllő a Sárkány-csillagképből, valamint J-Rod, a szürke a Zéta Reticulumból.

 

4.1

Az Edwards Megállapodás azoknak az 1947-ben kezdődő eseménysorozatoknak volt a csúcsa, amikor egy idegen űrhajó roncsaira bukkantak Roswell közelében. A roncsban több földönkívüli testet fedeztek fel. Ez az incidens kétségtelenül az ufó-jelenségek felé irányította a figyelmet és tagadhatatlanul életre hívta a modern ufológiát.

1949-ben egy másik szerencsétlenségre került sor Új-Mexikóban, viszont akkor csak egy túlélő maradt. EBE-nek nevezték el, amely egy rövidítése az angol földönkívüli biológiai entitás szavaknak, a kiszivárogtatott részletek lehetővé tették az amerikai kormánynak, hogy kapcsolatot keressen a népével.

1951-ben a szürkékkel egy olyan eszköz segítségével léptek kapcsolatba, amit EBE segítségével építettek. Egy év múltán a földönkívüliekkel folytatott kommunikáció jól ment, s ez kövezte ki az 1954-es megállapodáshoz vezető utat.

  1. február 20-21. éjjelén nyári vakációja közben Dwight Eisenhower elnök eltűnt a kaliforniai Palm Springsből egy rövid időre. Titokban elkísérték az Edwards Légi Bázisra, hogy a kis szürkével találkozhasson. A hivatalos álláspont szerint egy sürgősségi fogászati beavatkozáson esett át és egy helyi fogorvossal találkozott.

Miközben a találkozó a tervek szerint zajlott, néhány előre nem látható következménye lett. A földet érést titokban tartották azért, hogy lássák, hogyan reagálnak majd az emberek, amikor egy technikailag fejlett idegen fajjal találják magukat szembe. Több száz katona volt jelen az Edwards AFB-n, s az első találkozásról nem kaptak előzetes eligazítást. Ők voltak a felkészületlen tesztközönség.

Ez a megközelítés katasztrofálisnak bizonyult, mivel a jelenlévők döntő többsége különféle pszichológiai betegségtünetet kezdett produkálni a rendellenes viselkedéstől kezdve egészen a pszichózisig, illetve a bűnelkövető szándékig és az öngyilkosságig.

Az évek során számos vallomás látott napvilágot olyan emberektől, akik első kézből, szemtanúként értesültek az eseményről. Egyikük volt Gerald Light, egy híres metafizikai társaság vezetője. Light azt állítja, hogy a bevonásával becsülték meg azt, hogy egy ilyen áttörés milyen hatással lenne a nagyközönségre.

„Drága barátaim! Épp most tértem vissza Muroc-ból (Edwards Légierő Bázis). A hír igaz, átkozottul igaz! Két ott töltött napom során öt különböző típusú légi járművet tanulmányoztak és kezeltek a légierő tisztjei az Éteriek közreműködésével és engedélyével! Szavakkal leírhatatlanok a reakcióim. Végül megtörtént. Ez most már a történelem dolga.” – írta Light.

 Amennyiben hihetünk Light szavainak, több más fontos személy is jelen volt a találkozón. Többek között Eisenhower fő gazdasági tanácsadója, Dr. Edwin Nourse, aki szakvéleményt adott az intelligens életformákkal való első kapcsolatfeltétel potenciális gazdasági következményeiről. Light ugyanakkor elmondta, hogy számos szavahihető vallási vezető is megjelent a találkozón, s a szerepük nyilvánvaló volt.

4.2

 

Sok más forrás is alátámasztja Light állításait. A kiszivárogtatók közzé teszik személyazonosságukat, s két eltérő földönkívüli csoporttal történő találkozót írnak le.

 

William Cooper, egykori Haditengerészeti Hírszerző Tiszt szerint a Föld felé tartó hatalmas objektumokat láttak 1953-ban. Elsőre aszteroidának gondolták, később űrhajókként azonosították be őket. Két különböző misszió. A Szigma Tervnek és a Platón Tervnek bináris kód segítségével sikerült kapcsolatot létesíteni a földönkívüliekkel.

 

Cooper két idegen fajt különböztet meg: az Északiakét, akik barátságosak az emberiséggel, valamint a Szürkékét, amiknek eltérő céljaik vannak az emberekkel. Szerinte az Északiak hozzájárultak az emberiség és a szürkék között létrejött nem agresszív megállapodás aláírásához. Az északiak nem technológiát ajánlottak fel, hanem inkább a jelenlegi dimenzióból a következőbe vezető spirituális fejlődés lehetőségét.

 

A megállapodás kimondta, hogy az idegenek nem avatkoznak be az ügyeinkbe és mi sem bolygatjuk a terveiket. Földi jelenlétük titok maradna. Rendszeresen eltérítenek embereket orvosi és tudományos célokból, miközben szavatolják a biztonságukat. Majd az embereket visszaszállítják az eltérítési helyhez úgy, hogy semmire se emlékezzenek.

 

A kívánságuk az volt, hogy az emberek szüntessék meg a nukleáris fegyverarzenáljukat. Emlékeztettek az emberiség önromboló lehetőségére és elítélték a tényt, hogy egymást gyilkoljuk, elpusztítjuk a bolygót és kiszipolyozzuk a természet erőforrásait. A bizottság kétes módon tolmácsolta a kívánságukat, gondolván, hogy a nukleáris lefegyverzés nem szolgálja az USA eminens érdekeit, mivel védtelenül hagyná a világot a földönkívüli fenyegetettséggel szemben. Eisenhower végül elutasította az alkut.

 

A találkozó egy másik szemtanúja John Lear volt, a Lear Jet megalapítójának, William Jet, fia. Szerinte az északiak felajánlották segítségüket a szürkék jelentette fenyegetés kiküszöbölésére, azonban Eisenhower elnök visszautasította azt, mivel technológiai dolgokat nem tartalmazott az ajánlat.

 

Vajon ténylegesen megtörtént ez a találkozó? Ha igen, akkor ez megerősíthetné a világban jelenleg zajló ufó-jelenségeket. Ugyanakkor, több mint 60 év telt el az állítólagos Első Kapcsolatfelvétel óta és a hivatalos bejelentés még továbbra is várat magára.

 

Forrás: EWAO
Fordította: Száraz György

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol