.

Szaporodnak a hiteles ufó jelenségek ismertetéseiAz akadémikus tudomány még mindig a világűr távoli zugában keresi az értelmes élet nyomait, de a Földön tízezres nagyságrendben megfigyelt ufó jelenségekkel nem foglalkozik.

 
A földönkívüliek létét bolygónkon mesterséges homály fedi. A rengeteg megfigyelés és videó ellenére hivatlos beismerés az ufók vagy ufonauták létezéséről nincs.  Az sincs publikálva, hogy az emberiséget a földönkívüliek eltanácsolták a Hold vizsgálatától. Nem véletlen, hogy az USA által szponzorált NASA inkább a világűr távoli zugaiban keresgéli az értelmes élet nyomait, és a Holdat "már láttuk" indoklással kihagyják a kutatandó égitestek köréből. (pedig ott rengeteg a rejtélyes, megváloszolatlan kérdés) Ebben az az érdekes, hogy más ország sem töri magát a Holdra szállás megismétléséért.
Azokban az országokban ahol a kivételezettek hozzáférnek a titkosított ufó aktákhoz és a lefolytatott vizsgálatok anyagaihoz, mélységes hallgatás övezi a témát
 

RAF Woodbridge katonai támaszpont, ahol az eset történt
(A kép csak illusztráció)

 
Viszont vannak független kutatók, akiket hajt a valóság megismerésének kényszere, és elmélyednek egy-egy, csak szűk körben említett eset vizsgálatában. Robert Hastings szaktekintélynek számít az UFO kutatók táborában. Könyve az "UFO-k és atomfegyverek: Rendkívüli találkozások nukleáris fegyver helyszíneken" címen jelent meg.

Néhány éve két egykori katonai radartechnikus állt elő azzal az állítással, hogy UFO-t láttak a radaron és a saját szemükkel az Egyesült Királyságban Bentwaters katonai területén lévő amerikai katonai bázis irányítótornyából, ott ahol nukleáris fegyvereket tárolnak.

Az eset, melyben a radartechnikus is érintett volt, a Királyi Légierő (RAF) Bentwaters bázisán történt. A RAF Woodbridge katonai támaszpont a közelben található, és a Rendlesham erdő a kettő között fekszik. Abban az időben mindkét bázist az amerikai hadsereg bérelte.

Az UFO incidens 1980. december 26-án a kora reggeli órákban kezdődött. Az erdőben fényeket láttak, és két biztonsági őr kiment, hogy megvizsgálja azt. Egy szokatlan tárgyról számoltak be furcsa fényekkel. Az egyikük közeledni kezdett az objektumhoz, melyet háromszög alakú járműnek írt le, amely az erdő talaja felett lebegett. Miután pár percig figyelték, a jármű felemelkedett a fák teteje fölé, majd rendkívüli sebességgel távozott.

Pár nappal később a fények visszatértek. Ezúttal a korábbi UFO jelentéssel kapcsolatban szkeptikus helyettes bázisparancsnok Charles Halt ment egy csoport biztonsági őrrel, hogy megvizsgálja a jelenséget. Egy piros, szem alakú fényről számoltak be, amely az erdőn keresztül mozgott. Ezután az objektum öt különálló korong alakú tárgyra vált szét, és mindannyian elrepültek.

Nem sokkal később egy korong alakú tárgyat láttak, amint feléjük repült. Az objektum megállt, fölöttük lebegett, és egy lézerszerű sugarat lőtt ki a lábuk közelébe. A sugár csak néhány másodpercig tartott, amikor kikapcsolt, majd az UFO a fegyvereket tároló terület felé kezdett mozogni. A rádión keresztül Halt hallotta, hogy a biztonsági személyzet jelentette, hogy az objektum egy lézerszerű fényt sugárzott az egyik bombatárolóba.
 

A kép csak illusztráció
 
 
Abban az időben a RAF Bentwaters bázis volt a legnagyobb amerikai taktikai nukleáris bombatároló Európában.

Egy közelmúltban készült interjúban Hastings azt mondta, hogy 2006-ban vette észre, hogy hiányzott a légiforgalmi irányítók vallomása azzal kapcsolatban, hogy a tárgyat, melyet Halt és a biztonsági személyzet is látott a RAF Bentwaters bázison, észlelték volna a radaron. (2)

Ezt követően kezdett kutatásba, hogy kiderítse, kik voltak a RAF Bentwaters irányítótornyában az adott időpontban. Végül megtalálta őket, és akik elég meglepő vallomást tettek. A történetüket egy dokumentum filmben mondták el először, és beszámoltak arról, hogy nem csak a radaron észlelték a tárgyat, hanem a saját szemükkel is megfigyelték, és nem hasonlított semilyen korábban látott repülő szerkezethez.

A két férfi neve Jim Carey és Ike Barker. A dokumentumfilmben Carey felidézi a tárgy észlelését a radaron azon az estén, amikor Halt az erdőben volt. "Csak ültem ott, és láttam egy pontot érkezni a területre, és az elején csak egy pont volt, majd egy másik és egy újabb pont, majd eltűntek."

A radar hatósugara 190 kilométer volt, és a megjelenő tárgy a képernyőn nagyon nagy sebességet jelzett.
 
 
"Egyszer csak visszafelé jött újra," - idézte fel Carey. "Így ment egyszer, kétszer, majd közvetlenül jobbra fordult, és a bázis felé jött. Csak azt mondtam, hogy nem lehet a miénk. Ilyen sebességgel egyik gép sem képes azonnal jobbra fordulni. Teljesen elképesztő volt."

Barker is egyetértett, "Nem olyan volt, mint bármely lokátor célpont, amit valaha is láttam. Rendkívül nagy sebességgel haladva elhagyta az irányítótornyot, majd megállt. Még soha nem láttam semmit az életemben, ami úgy manőverezett volna, mint ez a tárgy," - folytatta Barker.

Ezen a ponton a két férfi jól meg tudta nézni a tárgyat. Barker "narancsos" színűnek írta le. "Akkor az jutott az eszembe, hogy valaki egy kosárlabdával repül odakinn," - idézte fel Barker.

"Fények voltak a középpontja körül, de nem olyanok, mint a fényszórók vagy a navigációs fények. Sokkal inkább kabinablakoknak tűntek, és látszott, hogy a fény belülről jön ki. Nem voltak villogó fényei vagy bármi hasonló. Egy rövid ideig lebegett, irány váltott, és visszafelé nagy sebességgel elment."

A dokumentumok formájában rendelkezésre álló bizonyítékok és a szemtanúk vallomásai, erősen alátámasztják az UFO jelenséget

Források:
1) - http://www.ufohastings.com/book
(2) - http://www.openminds.tv/robert-hastings-ufos-and-nukes-the-documentary-april-27-2016/37068
(3)   http://ujvilagtudat.blogspot.com.es/2016/05/ufo-k-es-atomfegyverek-egy-uj.html#more
 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol