.

A SpaceX rakétát egy ismeretlen repülő szerkezet robbantotta fel ?A napokban több híradás jelent meg  a szeptember 1-én felrobbant SpaceX rakéta balesetéről.

 

A rakéta a kilövőálláson semmisült meg a rakománnyal együtt, az okot egyelőre nem tudni.- írja az sg.hu

A SpaceX a 2015-ös baleset után csütörtök délután egy újabb rakétát vesztett el, ezúttal azonban nem a fellövés után, hanem még a rajtot megelőzően, a kilövőálláson történt a robbanás, amely egyes szemtanúk szerint nagyobb távolságban is érezhető volt. A pontos okot még nem tudják, de személyi sérülés szerencsére nem történt.


A SpaceX kereskedelmi űrrepüléssel foglalkozó vállalat eredetileg szeptember 3-án, szombaton akarta felküldeni Falcon 9-es rakétájával az Amos-6, izraeli kommunikációs(?) műholdat. A rutinnak számító csütörtöki próba során azonban egy különös, azonosítatlan objektum megjelenése után a rakéta, valamint a hasznos teher, a szatellit megsemmisült.
 

Az ismeretlen tárgy szemkápráztató sebességgel repült el a kilövőállás felett.

A drámai eseményt videofelvételen rögzítették.


<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/MyLiUdAlwUs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
A tárgyat sokféleképen magyarázzák. Ufó, titkos űrfegyver, ami egy kémműhold fellovését akadályozta meg, Az origo.hu írja: "A reálisabban gondolkodó emberek szerint azonban a folt valószínűleg egy arra repülő madár lehetett."  (A videót nézve ez a "madár" szuperszónikus sebességgel repült.)
 

A nagyításban az ismeretlen valami fémes tárgynak és nem madárnak látszik.

 
Jim Stone oknyomozó riporter szerint a robbanás abban a pillanatban következett be, amikor, az ismeretlen repülő szerkezet elhaladt a rakéta felett, ami számára azt sugallja, hogy ez egy támadás volt, és nem az üzemanyag tartály hibája.

"Ez a robbanás a rakéta tetején kezdődött, ami felett az ismeretlen tárgy volt, és nem az alsó rész közelében, ahonnan szinte az összes rakéta robbanás kiindul. Ezt nem lehtett meghibásodás mivel az üzemanyagtartályt a felső részen ebben az időben nem is tesztelték, ami esetleg robbanást okozhatott volna. Ez azt jelenti, hogy a rakétát a valószínűleg meglőtték valamivel."


A SpaceX rakéta rejtélyes felrobbanása az ismeretlen objektum feltűnésekor megint csak azt bizonyítja, hogy a teljes igazság sosem kerül be a híradásokba, és amit a saját szemünkkel látunk, az a hírek szárnyra bocsájtói szerint csupán képzeletünk szüleménye.
Igy van ez világban történt fontos eseményekről szóló hírek felvezetésekor és magyarázatakor is.  Megmondják nekünk, mit kell hinnünk és hogyan kell látnunk a világ történéseit. Aztán, ha valaki ezt másként látja és gondolja, az tévúton jár, mondják nekünk..

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol