.

Megcsonkított tehenekSok hír kering a neten az UFO-k tevékenységéről, a legkülönbözőbb helyeken történt ember rablásokról és a furcsa módon megcsonkított állatokról.

 
Valami furcsa dolog folyik Oregon keleti részén. Az elmúlt négy évtizedben az állattenyésztők egymás után találták meg elpusztult, megcsonkított szarvasmarháikat, melyeknek gondosan eltávolították a nemi szerveiket, és egyéb csonkolásokat is végrehajtottak rajtuk.
 

Különös technikával vágták le a bőrt a szem és a száj körül
      
Az Oregoni Állattenyésztők Egyesülete augusztus 5-én nyilatkozatot tett közzé, amelyben bejelentették, hogy nemrégiben öt marhát találtak holtan az oregoni Silvies Valley Ranch területén. Az állatok "több szervét" eltávolították, miközben nem volt látható jele annak, hogy lelőtték, megmérgezték vagy egy ragadozó megtámadta volna őket.
Az 1970-es évek csonkítási hulláma még az FBI figyelmét is felkeltette, azonban jogszabályi okok miatt nem tudták őket kivizsgálni.

Mivel ezek az esetek többször is előfordultak, felkeltették a nyitott gondolkodású szakemberek érdeklődését, de konkrétumokat ők sem tudtak megállapítani. Az eseményeknek nincs szemtanúja, így a legfantasztikusabb elmáletek láttak napvilágot. Kezdve a sátánistáktól a nagylábúakig, az észak-vietnami hadseregtől az idegenekig.

Annál érdekesebb ez a videó, amely 1983-ban készült egy Argentin farmon, de csak évekkel később került fel a Youtube-ra. A felvételen jól lehet látni, hogy kell elképzelni egy ilyen elrablást. Itt a különbség annyi, nem embert, hanem egy élő tehenet rabol el egy felhőszerű képződmény. A farmer szerint a tehenet másnap megcsonkítva, kivérezve megtalálták a mezőn. 

Természetesen ilyenkor rögtön jönnek a kételkedők, és kapásból kijelentik, a videó manipulált, nem hiteles.
Akárhogy is van, a számtalan elrablásról szóló beszámoló, a legelőkön talált furcsán megcsonkított állatok  valamilyen ismeretlen eredetű, eddig ki nem vizsgált eseménysorozatot rejtenek.
 
<iframe width="640" height="328" src="https://www.youtube.com/embed/GRXINTDCOmE" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol