.

Földönkívüli implantátumokFöldönkívüli implantátumok:  
Bizonyíték a földönkívüliek beavatkozására ?


Nyilvánvalóan nincs új a nap alatt, de azért megfigyelhető, hogy az utóbbi években egyre gyakrabban lehet hallani a jó és a rossz szándékú földönkívüliekről, az emberek elrablásáról és azokról az implantátumokról, amelyek bizonyítják, hogy valóban sor került a harmadik vagy negyedik típusú találkozásokra. Kutakodjunk a bizonyítékok után!


Image Credit: MUFON.

Azt gondolhatjuk, hogy az idegen lényekkel való kapcsolatfelvétel és az emberekbe ültetett implantátumok tényszerűségének és valóságtartalmának a visszaellenőrzése látszólag komoly fejtörést okoz a tudósoknak. Az idegen járművekről készült fotók és videók korántsem meggyőzők az esetek többségében. Sőt, ami azt illeti, a felvételek és az élménybeszámolók hitelessége gyakran erősen megkérdőjelezhető. Mindazonáltal, nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.

Könnyű belátnunk, hogy nem lehet felesleges pénzkidobásnak nevezni azt, hogy a Pentagon nem is olyan régen legkevesebb (értsd: bevallottan) 22 millió dollárt fordított az ufó-jelenségek kutatására egy titkos program keretében, ami legalább három éven át tartott.

2008-2011 között tartott a világűrből érkező fenyegetéseket és veszélyeket beazonosító titkos program, majd váratlanul 2012-ben lezárták azt. Miért? Sejtelmünk sincs. Lehet, hogy találtak valamit és valószínűleg azóta már egy újabb titkos programba kezdtek e tárgykörben.

Amiket viszont nem sikerült – vagy nem akartak – titkosítani minden esetben, azok az emberek testéből előkerülő „idegen” tárgyak, melyek talán a végső bizonyítékai lehetnek a földönkívüliek-emberek találkozásoknak.

A néhai Dr. Roger Leir rendelkezett a legnagyobb tapasztalattal a földönkívüli implantátumokat illetően. Saját bevallása szerint 17 olyan műtétet hajtott végre páciensein, amely során ismeretlen eredetű apró tárgyakat távolított el a testükről.

Ezek a ceruzahegy nagyságú beültetések mágneses természetűek voltak és valamiféle rádiófrekvenciát sugároztak a feltételezések szerint. Más tárgyak olyan meteoritdarabokat foglaltak magukban a vizsgálatok szerint, amelyek galliumot, germániumot, platinát, ruténiumot, ródiumot és irídiumot tartalmaztak.

Dr. Leir meghallgatása: https://www.youtube.com/watch?v=EPOQi8n_XuE

 

 

<iframe width="640" height="361" src="https://www.youtube.com/embed/EPOQi8n_XuE" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

 

Leir kollégája, Alex Mosier szerint, aki egyébként a filozófia, a kémia és a fizika doktora, eme tárgyak szálai nagyon hasonlítanak a nanocsövecskékhez, amiből azt a következtetést vonta le, hogy megtervezett és legyártott anyagról van szó. Álláspontja szerint ilyen dolgok nem fordulnak elő a természetben, bizonyosan gyártották őket, mivel bonyolult mérnöki tudást és egyáltalán nem könnyű gyártási technolóiát igényelnek.

A mufon.com szerint a teszteket az eltávolított idegen implantátumokon és a sebészeti eltávolításon átesett személyeket egyaránt elvégezték.

A sebészi eljárással eltávolított, feltételezett implantátumokat először két különböző patológus vizsgálta meg. Ezt követően pedig több független laboratóriumba is elküldték további tudományos elemzésre. A vizsgálatokat egyebek mellett a National Institute of Discovery of Science (NIDS), New Mexico Tech végezte.

A két feltételezett idegen beültetéseken elvégzett tesztek a következők voltak:

  • Patológiai/szöveti értékelés
  • Lézergerjesztett lebomlásos spektroszkópia
  • Kiterjedt kohászati (metallurgiai) vizsgálat, melynek során a fajsúlyát is vizsgálták
  • Röntgen-vizsgálat
  • Fluoreszcenciai tulajdonságok vizsgálata

Az izotópos mérések még folyamatban vannak.

Külön érdekesség, hogy szokatlan módon az idegen testek (implantátumok) nem váltottak ki a gazdatestből semmilyen gyulladásos vagy kilökődési folyamatot. Így cisztás fibrózis sem alakult ki.

A fémes tárgyakat egy nagyon sűrű, ellenálló, szürke membrán burkolta be, mely proteázos koagulumból, hemosiredinből és tiszta keratinból állt.

Megállapítást nyert az is, hogy az implantátumokat burkoló biológiai „gubó” olyan proprioreceptorokat is tartalmaz, amelyek az izmokban, szalagokban és ízületi tokokban elhelyezkedő receptorok.

Ezek a gubók az ultraibolyafényben világos zöld színben fluoreszkáltak.

Dr. Leir életének utolsó éveiben (2014-ben hunyt el) a Mutual UFO Networknek dolgozott. Állította, hogy semmilyen látható seb vagy külsérelmi nyom nem volt azokon a személyeken, akikből ezeket az implantátumokat eltávolította.
Nem volt semmilyen gyulladás, ugyanakkor a Röntgen kimutatta ezeket a kérgeket/burkokat, ami szinte lehetetlennek tűnik.

Pénzszűkében azonban nem tudott behatóbb vizsgálatokat folytatni. Az orvostudomány pedig szinte irtózik attól, hogy vizsgálatokat végezzen az eltérített személyeken. Csak nagyon kevés tudós veszi a bátorságot, hogy az ufológia vizeire merészkedjen. Így legfeljebb csak a nyilvánosság elől gondosan eltitkolt programok keretében kutatnak az idegenek beavatkozásait leleplező bizonyítékok után.


boldognapot.hu

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol