.

Az oroszok Szíriában bemutatott katonai erejének titka a Veterans Today szerintOktóber 14-én Dr. Preston James a    rovatvezetője megdöbbentő kijelentést tett a "Putyin adukártyája Szíriában" című cikkében, miszerint Oroszország fejlett fegyverrendszerei földönkívüli eredetűek.
 

Ahogy a Veterans Today szerkesztője gondolja

James elemzi Putyin szíriai katonai beavatkozásának sorsfordító jellegét, és azokat a fegyverrendszereket, melyek pusztító hatása ismert:

"Mit tesznek az oroszok, hogy most már ennyire ultra high-tech fegyverekkel rendelkeznek? A lista hosszú, de ebből is kiemelkednek azoka rakéták, amelyek kilövés után úgy működnek, hogy egyfajta kaptár hatást hoznak létre, és interdimenzionálisan összekuszált kommunikációt használva elkerülik az elfogást, miközben furcsa repülési mintákat hoznak létre, amely változhat egyenesből spirálba, félkörbe, és így tovább. Egyes bennfentesek úgy vélik, hogy az oroszok már képesek interdimenzionális álcázást előállítani egyes lopakodó repülőgépeik és rakétáik esetében, így a legtöbb esetben repülésük kimutathatatlan, és még a kémműholdakat is lekapcsolják."

A különleges technológiák eredetéről egy mésik szakértőnek Corey Goode-nek is hasonló a véleménye. 
 

Corey Goode Képzettségét tekintve „különleges műveletek ellátására szakosodott specialista” (aki elsősorban különleges hozzáférésű, rejtett programokban dolgozott)
Közel 20 éves katonai szolgálatát különböző Fekete Projektekben és Titkos Űrprogramokban végezte (1986-2007 között), majd „visszafiatalítási” eljáráson esett át.
Részt vett a C4i programok: MILAB (1976 és 1986/87 között, ahol a különleges emberi képességeket tesztelték) valamint beosztották egy földönkívüli behatolók elfogásával és kihallgatásával foglalkozó programba is.
Pályafutása során védelmi és hálózati biztonsági szakértőként, magáncégeknél is megfordult.


Amiben mindketten egyeértenek:
"Mára egyértelművé vált az egész világ számára, hogy az ISIS, ISIL, Daesh, az Al-Kaida, az Al-Nuszra és hasonlók nem többek, mint az izraeli-amerikai terrorgépezet fizetett zsoldosai, és őket mesterségesen hozták létre"- írja James

James meggyőződése szerint az amerikai politikát a háttérből befolyásoló, általa "Rothschild kazár maffiának" nevezett hatalmi csoportot alapvetően a Drakók, egy hihetetlenül gonosz kozmikus ragadozó faj irányítja.
Corey Goode hasonlóan utal a Drakóniaiakra, akik titokban irányítják a Földi elit ellenőrző csoportot, akiket ő "Sátáni/Luciferi összeesküvésnek" nevez.

James cikkében a továbbiakban ezt írja: "Források Oroszországból arról számoltak be, hogy az Orosz Föderáció szerződést írt alá egy bizonyos földönkívüli csoporttal, akiknek régóta fennálló konfliktusa van egy másik földönkívüli csoporttal, amely állítólag 'tanácsokkal látja el és működteti' a Rothschild kazár maffia felső döntéshozóit".

És itt lép képbe az orosz haditechnika hihetetlen gyors fejlődése. Szerinte mindez annak következménye, hogy az oroszokkal egyezséget kötő földönkívüliek technikai információkkal adtak át Putyin hadseregének.

Na most mindez nem egy vicclappban, vagy egy fantasztikus magazinban, hanem egy  katonai témákkal foglalkozó szaklapban jelent meg.

Néhány filmkocka az idegenekről a KGB arhívumából
<iframe width="500" height="375" src="https://www.youtube.com/embed/XswfEzKE0UQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol