.

Terroristák földalatti bázisára bukkantak Szíriában

A Szíriai Hadsereg egy hatalmas, terroristák által használt barlanghálózatot fedezett fel a felszabadult Khan Shaykhun város közelében

Sokat tud az orosz hadsereg elektronikai védelmi rendszere

Első alkalommal hajtottak végre tömeges dróntámadást szíriai orosz támaszpontok ellen, de az oroszok  átvették a drónok irányítását.

Megint meg vagyunk vezetve

A média sokszor nem a teljes hírt, hanem csak az általuk preferált részeket tárja a nyílvánosság elé, hogy a közvéleményt az általuk kívánt irányba befolyásolja.

Ez nem lesz vezető hír az amerikai médiában

Lebombázta az Iszlám Állam egyik vegyifegyver-raktárát az amerikaiak vezette koalíció - kozolte a szír hadsereg. Emiatt több százan meghaltak, mert vegyi anyagok kerültek a levegőbe.

Amerika magyarázza a bizonyítványt

A múlt héten történt és minden híradásban megjelent a sziriai kormény egyik légitámaszpontja ellen végrehajtott amerikai rakétatámadás, amit Trump az aszad-rezsim megleckéztetésének szánt.

Mi volt a valódi célja a szíriai kormányerők repülőtere elleni amerikai támadásnak?

Mi lehetett a valódi célja ennek az erőfitogtatásnak? Egy biztos, nem a polgári lakosság védelme. A nagypolitikában a civilek mindég feláldozhatóak voltak a végső cél érdekében. 

Erősíti Oroszország ellenes propagandáját a nyugati média

Szíriában nem Aszad rendszere és a demokrácia képviselői harcolnak egymás ellen, hanem az USA és Oroszország érdekei állnak szemben egymással.

A szíriai háború okai, kicsit másként mint ahogy a médiaban megjelenik

Minden háború eredendő oka a pénz és hatalom megszerzése vagy megtartása, az összes többi indok maszlag. Nincs ez másként Szíriában sem

A "véletlen" amerikai légicsapás Szíriában, úgy tűnik, mégsem véletlen volt

Damaszkusz hangfelvétellel rendelkezik arról, ahogy az ISIS az amerikai hadsereggel beszél, mielőtt légicsapást mértek a szíriai csapatokra

Katar ex külügyminisztere elismerte beavatkozásukat Szíriában

A Financial Timesnak adott friss interjúban Katar korábbi külügyminisztere országa döntő szerepéről beszélt a szíriai polgárháború eszkalálódásában.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol