.

Ezt is megértük: az amerikai média idegen tollakkal ékeskedik az Iszlám Állam elleni légi csapásoknálA párizsi terrortámadások után az amerikai kormány bejelentette, fokozni fogja légi támadásait az Iszlám Állam (ISIS)  ellen. A hírteleviziók ennek szellemében tájékoztatnak.
 
A PBS NewsHour, egy naponta jelentkező amerikai televíziós hírműsor bejelentés donstrálására különös módot választott. Egyszerüen lenyúlta az orosz Védemi Minisztérium által közzétett videót és a bemutatott támadást amerikai akcióként tálalta. 
 
Az alábbi videó a hírműsort mutatja, amelyben 2:30 és 2:35 közt láthatóak a bombázást megörökítő képsorok
 
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/PMermbclRXs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Látszik az olajtartályok elleni támadás, ahol sorban pusztulnak el a dzsihadisták anyagi bázisát biztosító létesítmények, miközben a szóvívő ezeknél a képeknél is az amerikai légierő sikereiről beszél.
Amikor a videón az olajszállító teherautók elleni támadás látszik, a kommentátor ügyesen fogalmaz: "A 295 tankautóból álló konvoj töb mint egyharmada  megsemmísíült".  Ez igaz volt csupán azt felejtette megemlíteni, hogy ezt nem az amerikai, hanem az orosz légierő semmísítette meg.
 
Az orosz Védelmi Minisztérium által közzétett videó az olajtartályok elleni támadásról
 
 

<iframe width="640" height="385" src="https://www.youtube.com/embed/3EIwy2RoQo4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A látottak és hallottak alapján a nézőkben az rögződik, hogy az amerikai légierő mennyire eredményesen lép fel az ISIS ellen.


A turpisságot amerikai híreket is árgus szemekkel figyelő Sputnik News fedte fel.

 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol