.

Idősebb George Bush elszólása az ufokkal kapcsolatbanJeb Bush  apja és fívére nyomdokaiba szeretne lépni az amerikai elnökök sorában. Ebben családja maximális támogatását élvezi és elnökválasztási kampányaira időnként az idősebb George Bush (jobbra) is elkiséri.  Legutóbbi adománygyűjtő programja során Orlandoban, az újságírók megragadták az alkalmat és a 91 éves volt elnöknek tettek fel kérdéseket.

"Mikor fogja elmondani az amerikai kormány az igazságot az UFO-król"- kérdezte az egyik újságíró. A válasz rövid és velős:

"Az amerikaiak nem tudnák kezelni az igazságot,"

Hogy ez alatt mit értett, azt nem sikerült kideríteni, mivel a rendezők gyorsan véget vetettek a további kérdezéseknek.

Ezek szerint az amerikai kormány nem mondja el az igazságot ebben a kérdésben, így aztán a töredék infomációk kiszivárgása nyomán elindultak a találgatások. "Az amerikaiak nem tudnák kezelni az igazságot" kijelentés, azt jelenti, hogy a kormány olyan dokumentumokkal rendelkezik, amelyek nyílvánosságra hozatala kiverné a biztosítékot az egyszerű állampolgároknál.

Ilyen az 1947-es roswelli eset, amikor az első hírek földönkívüli űrhajó balesetéről szóltak, majd gyorsan helyesbítettek, miszerint csak egy meteorológiai léggömb zuhant le.

Vagy egy másik történet, amiről sem hivatalos cáfolat sem megerősítés nem látott napvilágot, miszerint 1954-ben Eisenhower tárgyalt a földönkívüli szürkékkel és bizonyos technológiai információkért szemet hunytak a szürkék földi tevékenysége fölött. (Emberrablások, genetikai kisérletek)

Rengeteg találgatásra ad alkalmat Byrd admirális 100 évre titkosított naplója. A napló Byrd admirális 1947-es "tudományos" Antarktisz expedícióját tartalmazza, melyben az volt a különös egy egész hadsereg, hadihajók, repülőgépek és 4700 katona kísérte a kevés tudományos munkatársat. Byrd admirális egyik felmérő útja során állítólag találkozott nem földi entitásokkal. Nem tudni mi történt. de az expedíció pánikszerűen dolgavégezetlenül összecsomagolt és visszatért amerikába. 

További rejtélyes esetek is adódtak, de hivatalos információk hiján ezek is csak a találgatások számát növelik. Lehet, hogy ezek közt van az aminek igazságtartalmát az egyszerű emberek nem tudnák kezelni?


 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol