.

A new yorki JFK repülőtérnél viedeóztak le egy azonosítatlan repülő tárgyat
Ezek az UFO-k nem nyugszanak, folyton repkednek, ezért gyakran lencsevégre kapják őketÉrdekes pillanatot sikerült megörökítenie egy éppen felszálló jumbo jet repülőgép filmezésekor egy szemtanúnak New York felett, amikor egy rendkívüli sebességgel haladó tárgy előzte azt meg.

 

A felvételen a Virgin Atlantic repülőgépe látható a JFK repültőtérről történt felszállása után, amikor a rejtélyes objektum a  gép mögött a távolban elszáguld.
 

Eddig úgy tűnik, hogy nincs más magyarázat, mint hogy az objektum egy idegen repülő szerkezet lehetett.

A felvétel készítője gyakran filmezi a felszálló repülőgépeket, és most sikerült elkapnia egy idegen tárgyat is.

Az gyakorlatilag kizárható, hogy egy madár lett volna, a nagy sebessége, és azon tény miatt, hogy az útvonala a repülőgép mögött vezetett, ami eleve több száz, esetleg több ezer kilométeres óránkénti sebességet feltételez.

Vadászgép nem kizárt, bár kétséges, hogy egy olyan forgalmas nemzetközi repülőtér közelében, mint amilyen a JFK, megengedett lenne a katonai repülőgépek ilyen sebességgel történő közlekedése, másrészt az objektum alakja nem arra utal, hogy erről lenne szó.- írja az újvilágtudat


<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/NSu5P3oY-OU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol