.

Még most is kevesebbet keresnek a nők Spanyolországban

Spanyolországban átlagosan 29 százalékkal keresnek többet a férfiak, mint a nők - állapította meg  az adószakértők szakszervezete (Gestha).

Visszájára sült el az Oroszország elleni embargó

Európa Oroszországgal szemben lassan négy éve fenntartott gazdasági szankcióinak legnagyobb vesztese maga az Európai Unió.

A SEAT már november végég annyi autó adott el, mint 2016-ban

A Seat világszintű kiszállításai idén eddig 14,7 százalékkal nőttek, és egy hónappal a 2017-es év vége előtt elérték a 435 500 darabot.

100 elektromos kamiont vesz a Teslától a Pepsi

A cég szeretné csökkenteni a károsanyag-kibocsátását, ezért úgy döntött, lead egy nagyobb rendelést a Teslának.

Spanyol porkohászati vállalat gondol magyarországi terjezkedésre

Régi-új ipari technológia kopogtat Magyarország kapuján. A porkohászatban 70 éves szakmai tapasztalattal rendelkező spanyol MFS Sintering vállalatlát lát lehetőséget a régióban.

Tovább erősödik a bitcoin

A bitcoin árfolyama az idén rohamosan emelkedett, de rendkívül nagy kilengések mellett. Januárban még 800 dolláron állt, novemberben pedig 11 ezer dollár fölé emelkedett az árfolyam.

Megkezdődött a dollár kiszorítása

Oroszország és Kína nem titkolt célja az amerikai dollár háttérbe szorítása majd kiváltása egy másik valutával a világ olajkereskedelméből.

Spanyolország szenved a csapadék hiánytól

Az utóbbi két évtized legrosszabb gabonatermése ígérkezik Olaszországban és Spanyolország bizonyos területein a Dél-Európát pusztító súlyos szárazság és hőség miatt. Az olajfa ültetvények is szenvednek.

A gazdasági szakértő elkerülhetetlen válsággal riogat

A legendás befektető, Jim Rogers véleménye szerint életünk legnagyobb válsága lehet a következő, ami ha elkezdődik, nem lesz visszaút, országok fognak belebukni.

Nagyott csökkent a munkanélküliség a spanyoloknál

Májusban 3,1 százalékkal, mintegy 112 ezerrel csökkent a munkanélküliek száma Spanyolországban - közölte a spanyol statisztikai hivatal (INE)

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja