.

4 éves kisfiú különös története

Laura Mazza majdnem elájult, amikor 4 éves fia születése előtti, méhen belüli élményeiről kezdett mesélni neki.

Egy négyéves kisfiú azt állítja, ő Diana hercegnő reinkarnációja

David Campbell ausztrál műsorvezető az egész világot meglepte, amikor kijelentette, Billy nevű fia azt hiszi, ő Diana hercegnő reinkarnációja.

Ryan Hammons

Nem sokan dolgoznak a filmiparban, akik ismerik egy 1930-as évekbeli Hollywood-színésznek, Marty Martinnak, életét, családi korülményeit. Azonban a csupán ötéves Ryan Hammons erről meglehetesen pontos információt adott.

Különös történet egy hat éves gyerek 40 évvel korábbi emlékeiről

A hatéves Cameron Macauley ránézésre nem különbözik a vele egykorú gyermekektől. Azonban a mégis van egy nagy különbség: neki 40 évvel korábbról származó emlékei vannak.

Gyermekek hihetetlen emlékei

Gyermekek emlékei alapján elgondolkodtató reinkarnációs történetekről ír Carol Bowman a Visszatérés a mennyekből című könyvében.

Öt éves fiú úgy emlékszik, előző életében Hollywoodban volt szinész.

A reinkarnációt legtöbben csak a távol-keleti vallások hitvilágának fantézidús mellék termékeként ismerik. Ugyanakkor Európában több olyan eset került nyilvánosságra, amely felveti ennek lehetőségét

Néhány szó a reinkarnációról

Lehetséges az újjászületés? Van élet az élet után? Ezek olyan kérdések, melyeket a tudomány évszázadok óta feltesz, a keleti vallások pedig tényként kezelik őket

Reinkarnáció hite az ókori Egyiptomban

Az egyiptomiak voltak az elsők, akik azt tanították, hogy az emberi lélek halhatatlan, és a test halálakor más élő dologba költözve újjászületik.

Egyes tudósok bizonyítottnak látják a reinkarnáció létét

Dr. Jim Tucker gyermek pszichológus esetleírása melyben egy kétéves kisfiú emlékszik saját halálára

Kómából ébredve spanyolul szólalt meg az addig csak angolul beszélő fiú

 
A 16 éves Reuben Nsemoh-t az egyik georgiai iskola csapatának kapusát véletlenül fejbe rúgták, aki nem sokkal ezután kómába esett. Ébredése utáni spanyol nyelvtudása meglepetés volt.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol