.

3 éves gyerek megmutatta hol ölték meg előző életében
Vannak olyan kölönös jelenségek, melyek arra ösztönzik az elménket, hogy olyan dolgokra is nyitottá váljon, melynek lehetőségéről korábban sohasem álmodott.


Egy 3 éves fiú a Golán-fennsík régióban, közel a szíriai és izraeli határhoz azt mondja, hogy előző életében egy fejszével ölték meg. Megmutatta a falu véneinek, hogy hol temette el a gyilkos a testét, ahol persze találtak egy férfi csontvázat. Azt is megmutatta nekik, hogy hol találják a gyilkos fegyvert, és az ásás után valóban találtak egy fejszét is.
 
A file photo of a child pointing. (Thinkstock)

Trutz Hardo német terapeuta a "A gyermek, aki korábban élt" című könyvében elmondja a fiú történetét, valamint más gyerekekét, akik ellenőrzött pontossággal emlékeznek korábbi életeikre. A fiú történetének tanúja volt Dr. Eli Lasch, aki leginkább az egészségügyi rendszer fejlesztéséről ismert, az 1960-as évek izraeli kormányában. Dr. Lasch, aki 2009 hunyt el, korábban Hardo-nak számolt be ezekről a megdöbbentő eseményekről.

A fiú a drúz etnikai csoporthoz tartozott, az ő kultúrájuk tényként fogadja el a reinkarnáció létezését. Történetének ennek ellenére akkora ereje volt, hogy még a közösségét is meglepte.
 

A drúzok többsége Szíria és Libanon területén él, de számottevő kisebbségben élnek Izrael és Jordánia határain belül is. A drúzok, az iszmáelita síita iszlámból kialakult egyistenhívő vallási közösség, amit Hamza ibn Alí perzsa misszionárius alapított a 10. században, Kairóban. Nevüket a 11. századi misszionáriusról, Muhammad ad-Darzíról kapták. Becslések szerint a 1 millióan lehetnek, ami lenyűgöző ezeréves fennállásukat ismerve, a lélekvándorlásról vallott nézeteiket könnyű megismerni miután ezek a hétköznapok természetes részét képezik.

Egy hosszú, piros anyajeggyel a fején született. A drúzok hisznek benne, ahogy néhány más kultúrában is, hogy az anyajegyek kapcsolatosak a múltbeli élet haláleseteivel. Amikor a fiú elég idős volt ahhoz, hogy beszéljen, elmondta a családjának, hogy a fejét ért fejszecsapással ölték meg.

A véneknél szokás, hogy elvisznek egy három éves gyereket előző életének otthonába, ha emlékszik rá. A fiú ismerte a települést, ahol élt, így odamentek. Amikor odaértek a faluba, a fiú emlékezett előző életéből a nevére.

Egy helyi falubeli elmondta, hogy a férfi, akiről a fiú állította, hogy ő a reinkarnációja, négy évvel korábban tűnt el. A barátok és a család úgy gondolta, lehetséges, hogy ellenséges területre tévedt a közeli területen, ami néha előfordul.

Idős drúz férfi

A fiú emlékezett gyilkosának teljes nevére. Amikor szembesült ezzel az emberrel, az állítólagos gyilkos elsápadt, mondta el Hardo-nak Lasch, de nem ismerte be a gyilkosságot. A fiú ezután azt mondta a véneknek, hogy elvihetnék oda, ahol a holttestet eltemették. Pontosan azon a helyen egy férfi csontvázat találtak egy sérüléssel a fején, ami megfelelt a fiú anyajegyének. A gyilkos fegyvert, a fejszét is megtalálták.

Szembesülve ezzel a bizonyítékkel a gyilkos beismerte a bűncselekményt. Dr. Lash, az egyetlen nem drúz, aki az egész folyamat során jelen volt.
 
Trutz Hardo és könyve


forrás: theepochtimes.com cikke  Új Világtudat fordítása
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol