.

Hoteltűzben halt meg előző életében, emlékszik az öt éves kisfiú 

A fehér kisfiú, állítása szerint, előző életében színesbőrű chicagói nő volt, aki egy szálloda tűzben esett ki az ablakon, így vesztette életét. Még előző nevére is emlékszik.

Az ohaoi Luke Ruehlman két éves korában kezdett erről beszélni szüleinek, akik először a fiú fantáziájának tulajdonították történetét. A gyerek ilyenkor úgy beszélt, mintha ő lenne a meghalt személy. Pam-nak hívta magát és elmesélte, hogy egy magas épületből esett le Chicágóban, ahova előzőleg vonattal ment. Az eséskor nem halt meg, hanem felment a mennybe, ahonnan a jóisten visszaküldte a földre. Mikor felébredt, igy nevezte azt az időt amikor előjöttek emlékei, Luke Ruehlmanként egy másik családban találta magát.

Képtalálat a következőre: „paxton hotel chicago 1993 fire”Szülei hosszas nyomozásba kezdtek és kiderítették a chicágói Paxton Hotelben 1993-ban kitört tűzben 19 ember vesztette életét és köztük volt Pamela Robinson, a harmincas éveiben járó színesbőrű nő.

Luke a neki mutatott színesbőrű, fekete hajú nőkről készült képek közül rámutatott, Pamela fényképére és azt mondta ez volt ő.

Luke nagymamája, Lisa Trump meg van győződve, hogy ez a sok egyezőség nem a véletlen műve, hanem Luke valóban Pamela reinkarnációja.
5  éves kora után nem sokkal Luke történetét magába zárta, hiába kérdezték, nem beszélt többet Pameláról.


Forrás:   http://www.nydailynews.com/news/national/boy-lived-life-woman-killed-chicago-fire-article-1.2121264
 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol