.

Egy három éves gyerek pilóta emlékei 

A hároméves James Leininger valós rémálmai pilóta korából

 
A lélekvándorlás leginkább a keleti hitvilág részei, azonban jelen korunkban is napvilágra kerülnek esetek, amelyeket nehéz lenne mással magyarázni.

Azok, akik hisznek a lélekvándorlásban, állítják, hogy  tudatunk az összes előző életünk emlékét megőrzi, csakhogy annyira mélyen eltemeti, hogy a hétköznapok során nem tudunk hozzáférni. Nagyon mély meditatív állapot kell ahhoz, hogy ezeket a csatornákat valaki megnyissa.

A gyerekek kivételek ez alól, az ő tudatuk ugyanis még nyitottabb, mint a felnőtteké, nem véletlen, hogy sokkal gyakrabban támadnak megérzéseik és különös emlékeik, melyek józan ésszel nem magyarázhatók.

Az amerikai James Leininger esete is ilyen, ráadásul úgy tűnik, egyértelmű bizonyíték arra, hogy a reinkarnáció nem csupán légből kapott ezoterikus maszlag.

James Leininger kilenc éves korában szüleivel


Ismerős érzések a pilóta fülkében

James Leininger története

James Leininger élete egészen hétköznapi módon indult. A kisfiú imádta a repülőket, kétéves koráig nem is volt hajlandó mással játszani, kizárólag ezekkel, de ezt a szülei nem találták aggasztónak.
James - annak ellenére, hogy csak meséket nézett - el tudta mondani, hogyan kell egy vadászgép tartályát leszedni, sőt, azt is meg tudta mutatni, hogyan szokták ellenőrizni a pilóták a gépet felszállás előtt, pedig semmilyen hasonló ismeret birtokába nem juthatott. Rajzai leginkább a repülőket ábrázoltak, de a szülők még ekkor sem aggódtak csemetéjük miatt.

Ám vadászgépek iránti megszállottságot idővel szörnyű rémálmok váltották fel. Az édesanya állítja, hogy fia az éjszaka közepén sokszor kiabálva riadt fel, majd amikor felébredt, csak annyit mondott, hogy a repülőgép elégett a tűzben, és a kicsi ember nem tudott kijutni belőle, vagy hogy nem tudja, hogyan kell megtölteni a tankot.

Az idő múlásával ráadásul ezek az álmok egyre gyakoribbá váltak, James hetente már három-négy alkalommal élte át álmában a repülőgép-szerencsétlenséget, ekkor fordultak a szülők Carol Bowman reinkarnációs terapeutához.

Sok-sok kérdés és bizonytalanság után a terapeuta segítségével egyre több részlet derült ki James korábbi személyazonosságáról. A kisfiú édesapjának elmesélte, hogy egy Natoma nevű hajóról szállt fel a gépe, és emlékezett a másodpilóta nevére, sőt arra is, hogy őt magát Iwo Jimánál lőték le a japánok, egészen pontosan 1945. március 3-án.

Mint kiderült, a Natoma egy létező, a második világháborúban szolgáló amerikai hadihajó volt, így a szülők nyomozni
kezdtek, hogy kik szolgáltak akkoriban a gépen. Így találtak rá a pilótára, James R. Houston Jr.-ra, aki valóban 1945. március 3-án, az Iwo Jima-i csatában vesztette életét. Gépét lelőték, a pilóta nem tudott kiugrani a lángoló pilótafülkéből. Erre emlékezett James

James R. Houston Jr. a lelőtt pilóta felnőtt és gyerekkori képe
 
Források:
http://www.techeblog.com/index.php/tech-gadget/fascinating-story-of-james-leininger-the-reincarnated-world-war-ii-pilot
http://lotusborn.wordpress.com/2007/11/02/the-past-life-memories-of-an-ex-pilot-james-leininger-part-i/
http://www.femina.hu/ezo/james_leininger_reinkarnacio
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol