.

Több évtizedes valós emlékek egy 4 éves kisfiúnálA reinkarnációt van aki elfogadja, van aki nem. Akik nem fogadják el, azok sem tudják megmagyarázni ez ilyen eseteket.


Dr Jim Tacker a Virginiai Egyetem pszichológiai karának vezetője a gazdag fantáziával megálldott gyermekek történeteinek kivizsgálásával foglalkozik. Praktizálása során 2500 gyermek "fantáziájában" talált olyan elemeket, amelyek valós eseményeket tartalmaztak és amelyekről a gyermekeknek nem lehetett tudomása. Ezek közül is az egyik igencsak érdekes eset Gus Taylor története.

A kisfiú már egészen kis korától azt meséli, istentől kapott egy kártyát, hogy visszatérjen ebbe a világba.

Az édesapja először akkor lepődött meg, mikor úgy másfél éves korában pelenkázás közben azt mondta neki a beszélni is alig tudó pici Gus:  "kis korodban én pelenkáztalak".  Akkor nem vették komolyan, de ahogy nőtt a gyermek egyre többször beszélt arról, hogy ő nem más mint Aguie, az édesapja apukája, vagyis saját nagyapja. Mindig kitartott elképzelése mellett, szülei pedig nem tudtak mit kezdeni ezzel a szerintük rögeszmévé vált állításával. a szülük akkor kezdtek igazán odafigyelni kisfiúk emlékeire, mikor nagymama halála után, négy éves korában elhozták a nagymama házának padlásán rejlő régi fényképeket, amit Gus is nagy érdeklődéssel nézett.
Felismerte magát egy iskolai csoportképen, és egy másiknál meg felkiáltott: "ez volt az első autóm".
Nagyapját nem ismerte, hiszen az születése előtt egy évvel meghalt.
Egy családi vacsora közben megint Augie nagypapa volt a téma. Mivel a szülők nem tudták mire vélni Gus nagypapa történeteit, egyéb családi körülményeiről érdeklődtek.
Érdeklődésük döbbenetté változott, mikor a gyermek elmesélte, hogy volt egy nővére, aki meghalt, mert a rossz fiúk megölték. Aztán halacska lett belőle.
És valóban. A nagypapa nővérét megölték, holttestét pedig bedobták a San Francisco öbölbe.  Erről a családban nem beszéltek, tabu téma volt.
A szülők feladták, hogy megértsék hogyan emlékezhet Gus a több évtizede történt dolgokra. Megmagyarázni nem tudják csak elfogadják, hogy gyermekük Augie nagypapával azonosítja magát.

Pontosan nem tudni mi történt, de egy biztos: a reinkarnáció elmélete újabb híveket szerzett.

Források: 
galacticconnection.com
youtube.com 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol