.

Ma 100 alma ér annyit, mint egy alma az 1950-es években.

Vajon hány őszibarackot, narancsot vagy brokkolit kell ma megennünk, hogy ugyanannyi tápanyaghoz jussunk belőlük, mint ötven évvel ezelőtt?

Ha nem változtatunk étrendünkön, feléljük jövőnket

Olyan iramban éljük fel természetes erőforrásainkat, mintha 1,75 Föld állna rendelkezésünkre, pedig csak egy van.

Végül tücsköt bogarat fogunk enni?

Amit ma gusztustalannak találunk, az a jövőben igazi ínyencségnek számíthat majd.

Mire jó a szilvalé

Nem minden káros a szervezetre, ami édes - a szilvalé például tele van értékes tápanyagokkal. Lássuk, mi mindenre jó ez a rostokban gazdag finomság!

A jövőben a laborhús válthatja ki az állattenyésztést

Jane Dumme dietetikus szerint biztonságosabb az általuk készített tiszta hús fogyasztása, mint a hagyományosé, hiszen steril környezetben készül, ráadásul tized annyi vízzel és századannyi földterületen.

Szaporodnak a medúzák, megoldás: medúza csipsz

Az ötlet már csak azért is zseniális, mivel a különböző fajok egyre inkább elszaporodnak a tengerekben, és valamit tenni kell ez ellen.

Hogyan lehet mézédes dinnyét választani

Sokan emlékeznek még azokra az időkre, mikor a dinnye lékelése nyáron még mindennapos volt, így meg lehetett kóstolni, milyen a portéka, mielőtt valaki hazavitte volna. Ma nem lékelnek, más módszer kell.

Mit evett az előember

Spanyolország északi részén fekvő Atapuerca-hegység egyik barlangjában 2007-ben megtalált előember maradványainak fogkövét tanulmányozva a régészek olyan mikrokövületeket találtak, amelyek az előember táplálékairól árulkodnak.

Tápanyagok depresszió ellen

A tápanyagok teszik lehetővé a test szöveteinek fejlődését, építését, hozzájárul a szervezet megfelelő energiaszintjéhez és folyamatosan szabályozza azt.

Kevesebb hús fogyasztásával a világ egészségesebb és gazdagabb lenne


Az amerikai tudományos akadémia folyóiratában (PNAS) közölt tanulmány elsőként mérte fel, hogy milyen egészségi és környezeti hatásai lennének, ha az egész világ áttérne egy sokkal inkább növényi alapú étrendre

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol