.

68 éve játszották Londonban a legendás 6:3-at

Amikor a meccs hírét megtudta, népünk bölcs vezére raportra rendelte Sebes Gusztávot, a fejmosást pedig e szavakkal zárta: „Hát jó lesz vigyázni!”

Az acélnagypapa, akit nem engedtek indulni, mégis elsőnek ért célba a legkeményebb svéd bringaversenyen

Az acélnagypapa, akit nem engedtek indulni, mégis elcsaklizta a legkeményebb svéd bringaversenyt
Az 1764 kilométeres táv leírva is eléggé embert próbálónak hangzik, így nem meglepő, hogy a szervezők edzett, 40 év alatti férfiaknak hirdették meg a versenyt.

Barcelonában készülnek a szezonra az F1 csapatai

Barcelonában tovább folytatják a felkészülést a Forma-1 csapatai a 2018-as idényre. Négy napon át tesztelik a kocsikat a katalán fővárosban.

Négy használat után lebontják a 100 millió dolláros olimpiai stadiont

Az olimpiát rendező városok gyakran szembesülnek a versenyt követően azzal a problémával, hogy az ötkarikás játékokra épített helyszíneket később nem tudják kihasználni.

Messi 2 milliót fizet, de így is nagy szerencséje van

Lionel Messit adócsalásért ítélték el tavaly nyáron, a legfelsőbb bíróság most helybenhagyta, de ettől függetlenül ülni nem fog. Mázli=Spanyolország.

Puskás Ferenc, a Real Madrid legeredményesebb labdarugója

Kilencven éve született az a magyar legenda, akit egykoron az egész világ ünnepelt. A legnépszerűbb és legismertebb magyar focista

Fa Nándor célba ért

Fa Nándor szerdán a déli órákban, 93 napos út után célba ért a franciaországi Les Sables d'Olonne-ban, ezzel a nyolcadik pozícióban fejezte be a Vendée Globe szóló földkerülő vitorlásversenyt.

Ha már unalmas fát vágni, vágjunk autót

Baszkföldön hagyománya van a favágó versenyeknek. Az erőtől túltengő favágók azonban újítottak: autókat vágnak ketté baltával.

 

Fa Nándor a nyolcadik

Fa Nándor a céltól 2350 tengeri mérföldre, továbbra is a nyolcadik helyen vitorlázik a Vendée Globe szóló földkerülő versenyen, melyen hatan már célba értek.

Az egykori strandárus most 100 millió dollárt keres az NBA-ban

Giannis Antetokounmpo élete egy kész regény: a 22 éves görög kosaras, aki igazából nigériai, egykor a tengerparton árult napszemüvegeket, most az NBA-ben kosarazik.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol