.

Parapszihológia a rendőrség segítségére

A lengyel rendőrség saját jelentése szerint 1994 és 1999 között 440 esetben kért fel különleges képességű embereket arra, hogy segítsék kinyomozni eltűnt személyek tartózkodási helyét

Elesett katonák szelleme uralja Oroszország legrejtéjesebb erdejét

Ez egy erdős, mocsaras terület, ahol a második világháború során több, mint tízezer szovjet és német katona vesztette életét. Azóta ezt a területet ”gonosz hely” -ként emlegetik, ahol különös jelenségeket lehet tapasztalni.

Mire emlékeznek hétezren, ha a halál után semmi sincs?

Az embereket a kezdetek óta foglalkoztatja a kérdés: mi lesz velük a halál után. A meggyőződéses ateisták szerint semmi, de vannak, akik másként gondolják.

Hogyan lesz hívő a hitetlenből

Saját létével kapcsolatban előbb-utóbb mindenkiben felmerülnek a kérdések: Mi az élet értelme, mi lesz vele a halál után? 

Én

A megélhetéshez szükséges pénz előteremtése, a TV a rádió az internet annyi időnket rabol el, hogy a legfontosabbal, saját magunkkal, nem érünk rá foglalkozni, így aztán nem is ismerjük saját lényünket.

Hogyan lehet észrevenni, hogy magasabb tudati szintre jutottunk?

Alapvetően mindenki arra törekszik, hogy magasabb tudatállapotot sikerüljön elérnie sőt, egyesek úgy vélik, ez az egyetlen cél a földi élet során

A legendák országa, Shambala

A Tibet nyugati részén élők ezt a vidéket a „Hold Palotájaként” is emlegetik, sőt, úgy gondolják, egykor ez a kopár vidék adott otthont Shambala titokzatos birodalmának.

A lélek útja a halál után

A nyugati kulturkörben nevelkedett emberek legnagyobb része nem hisz a reinkarnációban, ugyanakkor a keleti vallások számára természetes a lélek újjászületése.

Öt éves fiú úgy emlékszik, előző életében Hollywoodban volt szinész.

A reinkarnációt legtöbben csak a távol-keleti vallások hitvilágának fantézidús mellék termékeként ismerik. Ugyanakkor Európában több olyan eset került nyilvánosságra, amely felveti ennek lehetőségét

Az emberi képesség határai: Wim Hof a jégember

Az ember csak részben fizikai lény, a másik része az az ismeretlen mentális erő, aminek következtében olyín dolgokat tud saját testével elkövetni, ami az orvostudomány szerint lehetetlen.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol