.

Kinek a tulajdonában van az ukrán termőföldek egyharmada

Egy nemrégiben megjelent amerikai tanulmány szerint az ukrán földek közel harmadát néhány nyugati tulajdonban lévő agráróriás használja, külön-külön is több százezer hektárt tartva a kezükben.

Tovább romlik az ukrán orosz viszony

A kijevi kormány megtiltotta az Ukrajnába történő berepülést az orosz légitársaságoknak, elsősorban az Aeroflotnak és a Transzaerónak.

Széndékos gyújtogatás okozott radioaktív tüzet Csernobil tiltott területén

A Kijevtől mintegy 120 kilométerre északra fekvő csernobili atomerőmű körüli tiltott zónában év eleje óta már 56-szor ütött ki tűz. Az esetek 70 százalékában a vizsgálat szándékos gyújtogatást állapított meg.

Meglepő fordulat a maláj MH-17 járat lelövésének vizsgálatánál

Izraeli gyártmányú levegő-levegő rakétával lőhették le Ukrajna légterében egy évvel ezelőtt a maláj légitársaság Amszterdamból Kuala Lumpurba tartó MH-17-es járatát

Ukrajna helyzete továbbra is bizonytalan

A görög válság háttérbe szorította az ukrán válságot, pedig Ukrajna rosszabb helyzetben van, mint Görögország, csak éppen nem tagja az Európai Uniónak.

Ukrán-amerikai közös hadgyakorlat a Krím félsziget előtt

Orosz pofonba futott az amerikai USS Ross romboló, Oroszország tengeri határán tartott ukrán-amerikai közös hadgyakorlat során

Ukrajna: újratervezés

Az egyoldalú oroszfóbiát fokozatosan az a keserű felismerés váltja fel Washingtonban, Brüsszelben és Varsóban, hogy Ukrajnában bizony korántsem úgy történnek a dolgok, ahogy ők azt eredetileg elképzelték.

A rubel legyőzi a hrivnyát

A véres donbaszi háborúban nemcsak az ukrán katonák és a helyi felkelők harcolnak egymással - hanem a hrivnya és a rubel is. És ebben egyértelműen az oroszok állnak nyerésre.

Ukrajnában sorban halnak meg a volt elnök hívei

Ukrajnában fogynak az elűzött elnök, Janukovics párti politikusok. Van akit lelőnek, van aki öngyilkos lesz, van akit csak véletlen baleset ér. Most fegyveresek végeztek egy ellenzéki politikussal, Oleh Kalasnyikovval.

Az ukrán demokráciában sorban halnak meg a volt elnök hívei

Öngyilkosság, baleset, rejtélyes merénylet – rájár a rúd most azokra, akik egykor szövetségesei voltak a tavaly februárban megbuktatott ukrán elnöknek, Viktor Janukovicsnak.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol