.

Ősi titkok lappanganak az Amazonas dzsungeleiben

Az Amazonas mélyén, a sűrű dzsungel rengetegében több olyan ma még feltáratlan dolog rejtőzik, melyek képesek új információkkal szolgálni az egykoron itt élt  ismertetlen népcsoportról.

Lehet, hogy Boszniában találták meg egy elveszett európai kultúra bizonyítékát?

Gigantikus kőgolyót fedeztek fel Boszniában, ami nyilvánvaló bizonyítéka lehet egy elveszett európai civilizációnak

Hogy kerül cipőtalp nyoma a 250 millió éves kőzetbe

Hát ez az az eset, amire nincs válasz. Amikor olyan régészeti lelet kerül az akadémikus tudomány kezébe ami sehogy sem illik az emberiség gondosan kidolgozott fejlődéströrténetébe, akkor az akadémikusok szemérmesen elrejtik valamelyik fiókba és nem beszélnek róla.

Hogyan kerültek keréknyomok az 5,3 millió éves kőzetbe

A nagy felfedezések sokszor a véletlennek köszönhetők. Ilyen véletlen folytán találtak rá ezekre a több mint 5 millió éves keréknyomokra 2014-ben Törökországban .

Dél-afrikai 2,8 millió éves fémgolyók

Vannak régészeti leletek, amelyek létét mai tudásunkkal nem lehet megmagyarázni. Sok prosodik valamelyik múzeum raktárában arra várva, hogy a tudomány elismerje és megmagyarázza létezésüket.

Ősi civilizációk

Egészen eddig a történészek és régészek azt a nézetet terjesztették, miszerint az őseink a jégkorszak előtt nem voltak képesek összetett közösségeket alkotni, a civilizációk csak a jégkorszak után jelentek meg.

Több millió éves civilizációk nyomában

Egyre biztosabb jelek utalnak arra, hogy a Föld 4,5 milliárd éves történetében több fejlett civilizáció követte egymást.

Civilizációk a dínók előtt?

Lassan már szinte mindenki hallott róla, miszerint rengeteg olyan lelet került régészek, kutatók, múzeumok birtokába amelyek összekuszálták a darwini evolúciós elméletet.

Változóban az emberiség történelme?

Az újabban, és a már eddig előkerült, de a hivatalos történetírásba nem illeszkedő régészeti leletek által, kezd tarthatattlanná válni az emberi civilizáció kialakulásáról, koráról, méretéről eddig elfogadott nézet. Minél többet mutat meg magából a múlt, annál több kérdés merül fel.

Hogyan csinálták?

Dél-Amerikában az Andok hegyvonulatának magaslatán, Peruban található Sacsayhuaman, a monolit építkezések iránt érdeklődők egyik Mekkája. Rendszeresen érkeznek ide kutatók, akik a saját szemükkel kívánnak meggyőződni a 3500 éve létezett technikáról, melyel ezeket a falakat emelték.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol