.

Több millió éves civilizációk nyomábanEgyre biztosabb jelek utalnak arra, hogy a Föld 4,5 milliárd éves történetében több fejlett civilizáció követte egymást.


Létük a kőkorszak szintjén kezdődött, majd hosszabb rövidebb fejlődés után elértek egy magasabb szintet, de ezeknek a civilizációknak valamely okból mindig vége lett. Úgy tűnik volt, amelyik saját pusztulását okozta, illetve volt, amikor természeti erők vetettek véget virágzásuknak.

Eddig sikerült azonosítani legalább 3 vízözönt, de elképzelhető, hogy ezek száma 11 volt.

Az eltűnt civilizációk szemléletes példája a Titicaca tó, ahol komoly, kőbe vésett hajóépítő, hajójavító dokkok vannak. A kőzetek életkora alapján megállapítható, hogy több millió évről van szó, és valamikor ez a tó, a tenger része volt, aztán kiemelkedett a hegység, és így lett háromezer méter magasan egy tó, komoly dokkrendszerrel.
Az őslakosok történetében szereplő égből jött istenek csak felfedezték és használták ezt a helyet, de nem ők készítették, csupán alakítottak rajta.
Rejtélyek még azok a több millió éves megkövesedett óriási lábnyomok, melynek keletkezését nem tudják megmagyarázni.

Vagy itt van az Antarktisz rejtélye.
Többen meg vannak győződve róla, hogy a 3000 méter vastag jégpáncél alatt több millió éves civilizáció nyomai rejlenek. Ezidáig még nem találtak a tudomány számára is elfogadható bizonyítékot arra, hogy az Antarktiszt egykor nem borította jég, ezért sokak szerint képtelenség az a feltételezés, mely szerint egy civilizáció élt ott az utóbbi 15 millió évben. Olyan régészeti leletekre sem bukkantak, melyek esetleg a kontinensen egykor élő, fejlettebb kultúráról árulkodnának.
És akkor berobbant a régészek, geológusok, körébe Piri Reis térképe. Ezen az 1513-ban, régebbi  térképek
alapján rajzolt térképen az antarktiszi partvonal jégmentes állapotában van feltüntetve. A térképet már ismerték, de csak akkor jöttek rá melyik partszakaszt mutatja, amikor 1950-ben az akkor korszerűnek számító radar technikával letapogatták a jég alatt rejtőző partvonalat. Meglepődve tapasztalták a térkép és a radarral megállapított jég alatti partvonal azonosságát.
Valamikor, valakik, jégmentes állapotban térképezték fel Antarktisz partját.

Mark Armitage a Kaliforniai Egyetem kutatója egy ásatáson hatalmas méretű triceraptos dinoszaurusz csontjaira bukkant. Ami a legérdekesebb, a csontokban lágy szövetmardványokat talált. Ezek szerint ezek a dinoszauruszok még ezer években mérhető távlatokkal régebben is éltek a földön, mert ezek a lágy szövetek millió évek alatt teljesen lebomlottak volna.
Ez magyarázatot adhat az icai kövek rejtélyére, ahol az emberek diniszauruszokkal együtt vannak ábrázolva.

És akkor még ott vannak Atlantisz, vagy Lemuria civilizációi, amelyekről nem évmilliók, csupán 100 ezer évek választanak el. A mai tudomány ezekről sem tud semmit. Akkor vajon milyen értelmes élet létezhetett millió évekkel korábban, aminek mára történeti, régészeti emléke sem maradt.Boszniai nagy piramis
A boszniai piramis radiokarbonos vizsgálattal igazolt kora 29 ezer év. A múlt század elején talált Mitchell-Hedges-féle kristálykoponya megmunkálása a mai precíziós gépekkel is hosszadalmas és nehezen megoldható feladat lenne.

Hosszasan lehetne sorolni a megmagyarázhatatlan régészeti leleteket az Indiában talált sugárzó csontvázaktól, kezdve a 400 millió éves kőzetből előkerlült fogaskerekekig.

A jelenlegi elfogadott nézetek szerint az emberré válás folyamata az utóbbi 3-400 ezer évben történt. Amennyiben az ember ilyen rövid idő alatt lett az oktondi állatból értelmes lény, akkor Föld 4,5 milliárd éves történetében több civilizáció létrjöttére volt lehetőség.

P.R.

Forrásanyag: femina.hu, legendavadasz.hu valamint az interneten fellelhető egyéb információk

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol