.

Ételedben az életed

Az emberek jelentős része 40-50 éves koráig, kisebb problémákat leszámítva, egészségesnek érzi magát. Aztán fokozatosan megjelennek a bajok. 

30 ország várja a csatlakozást az Ázsiai Fejlesztési Bankhoz

Azzal, hogy egyre több és több nemzet vonja ki magát az Egyesült Államok hegemóniája alól, és fordul kelet, vagyis Kína felé, a változást kívánók száma hamarosan eléri a kritikus tömeget, ami át fogja alakítani a globális pénzügyi látképet.

Miért vonulnak vissza az oroszok Szíriából?

Mindenkit meglepett az orosz elnök bejelentése, hogy lényegében kivonul Szíriából, csak szerény erőt hagy ott. Mi motiválta Putyint döntésének meghozatalára?

Új gazdasági rendszer fog kiépülni az összerogyóban lévő jelenlegiből

"A jelelegi vertikálisan integrált gazdasági rendszer - amelyen a nagyvállalatok alapulnak a fosszilis tüzelőanyagokkal, atomenergiával és a központosított telekommunikációval - haldoklik." - mondja  Jeremy Rafkin

Csilla év eleji önvallomása

Az év végével leülünk és átgondoljuk, mi történt velünk az elmúlt évben, új fogadalmakat teszünk, lezárjuk életünk egy- egy szakaszát.

A nyáj mi vagyunk

A pásztorok sohasem a nyáj érdekében terelgetik nyájukat, hanem a belőlük nyerhető haszon miatt. A birkák meg mi vagyunk.

2015 Spanyolországban

Négy alkalommal is a szavazóurnákhoz hívták az embereket, ráadásul a katalán függetlenségi pártok kinyilvánították, hogy megkezdik az elszakadási folyamatot Spanyolországtól.

Csilla gondolatai egy magyar zenész botrányt kavaró kijelentése kapcsán


Szerző: Czibere Csilla


Ezek a gondolatok pattantak ki a fejemből Ákos nyilatkozata kapcsán
 

Ákos,  magyar popsztár szerint a nők dolga  „a női princípiumot beteljesíteni…....... valakihez tartozni. Valakinek gyereket szülni. Anyának lenni”.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol