.

UFO
Az alternatív médiákban, az interneten elmaradhatatlan témakör az UFO. Szinte már a csapból is ez folyik. Rengeteg videó, leírás, hozzászólás kerül nap mint nap közlésre. de mindenki számára meggyőző konkrétumokat mégsem látni.  Az emberek egy részének már herótja van a szó hallatán.
 


A fekete lovag néven ismert UFO formája ihlette meg a Serenity című scifi űrhajójának alakját.

Ezek az emberek nem hisznek az UFO-k létezésében, gúnyos mosollyal fogadják a sokadrendű pletykalapokban megjelenő "szenzációs" híreket. Legfőbb érvük: Ha ilyen lenne, azt főműsoridőben bemondanák a híradóban. Amíg ez nem történik meg addig számukra ez a jelenség nem létezik. 
Pedig gondoljunk bele!  Univerzumunkban számtalan galaxis létezik több milliárd csillaggal. Számukat még megbecsülni sem tudják. A természet nem olyan pazarló,hogy ekkora helyen csupán egy jelentéktelen csillag kis bolygólyán, a Földön ad lehetőséget az élet kialakulására.

Erre már akadémikus körökben is rájöttek ezért a legkülönbözőbb módszerekkel keresik az idegen létformák, civilizációk nyomait, de nem találják, (mondják nekünk). A tudós emberek sok fáradságtól megkímélhetnék magukat, ha kimennének a kert végébe és felnéznének az égre. Rengeteg olyan dolgot találnának, (és találtak is), ami idegen civilizáció jelenlétére utal, amit a mai tudásunkkal másként nem lehet megmagyarázni. Ezért a legegyszerűbb a tudomány számára, ha nem beszél róla.

Csak néhány érdekesség:
A mexikói vulkánba ereszkedő kilométer hosszú szivar alakú tárgyról a helyi tv is beszámolt
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/5AWDAcDJJXU?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Azóta sem hallani ennek kivizsgálásáról, vagy magyarázatáról.

1960 februárjában a "The New York Times" naplap által bejelentett, hivatalos helyekről szerzett információk szerint egy olyan szatelitet mértek be, melynek pályája amerika felett keresztezi egymást és amit nem az USA vagy a rivális Szovjetunió lőtt fel.
Mivel ennek a titokzatos objektumnak a helyzete, pályája ismert, a mai technikával könnyen megközelíthető, vagy begyűjthető lenne. Megismerésére azonban nem történtek lépések, hivatalos helyekről azóta sem szivárgott ki róla semmiféle információ.

A legnagyobb rejtély, ami itt lebeg minden nap a szemünk előtt, az a Hold. Annyira megszoktuk
jelenlétét, hogy természetesnek vesszük, esténkénti fényét. Hiányozna, ha nem lenne ott. Viszont független kutatók több könyvben is publikálták számításaikat, miszerint a fizika törvényei szerint a Hold nem lehetne ott ahol van.
Tény, hogy a Hold körül valami nincs rendben. Az Apolló program keretében készült és közreadott képeken több helyen retusálás nyomai látszódnak. Ezeket a képeket nézegetve olyan érzése támad az embernek, mintha a korai Szovjetunióban lennénk, ahol szokás volt a kegyvesztett funkcionáriusokat utólag kiretusálni a csoportképekből.

Mit rejthet a kitakart rész?

A legnagyobb rejtély azonban mégis az, miért nem küldenek több mint negyven éve embert a holdra, mi lett a nagy holdi kolóniák tervével, miért fordult a kutatók figyelme a sokkal távolabbi Mars felé.  Olyan, mintha azért nem vizsgálnánk meg mi van az ajtónk előtt, mert hátha a szomszéd utcában érdekesebbet találunk.

Ezek csak kérdések, amelyekre nem ismerjük a választ. Azonban vannak esetek, melyek résztvevői egészen különös történeteket mesélnek el. Ilyen az 1996-os brazíliai eset, melynek résztvevői másként emlékeznek a történtekre, mint a hivatalos magyarázat.

Kanada volt védelmi minisztere, aki információit nem a szomszéd trafikban szerezte, kijelentette, legalább négy földönkívüli faj van kapcsolatban az USA vezetésével.

Persze mindezen hírek, híresztelések, csak a tömegszórakoztatás által igényelt fantasztikumok kedvéért keletkeztek, tartalmuk minden alap nélküli. Vagy mégsem?

Döntsék el Önök!
 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china