-

Vulkánban laknak az ufók?Popocatepetl


Magyar fülnek elég furcsán hangzik ennek az 5432 méter magas jelenleg is működő mexikói vulkánnak ősi neve, Popocatepetl, ami lefordítva füstölgő hegyet jelent.  Azonban nem csak a neve furcsa, hanem azok a különös jelenségek is, amelyeket a vulkánt távolból figyelő kamerák készítettek.
A hegy közelében lakók régóta rebesgettek mindenféle különös tárgyakról, amelyek eltüntek a vulkán kürtőjében. Arról is beszéltek, időnként furcsa tárgyak repülnek ki a vulkáni füstoszlopból.
Fájl:Mexico-Popocatepetl.jpg
Ezeket a mende-mondákat a magukat a tudomány papjainak tartó tudósok mem vették komolyan, vagy a látottakat a vulkáni tevékenység kapcsán kilövelt törmeléknek tartották. Szó, mi szó, ez ügyben nem vizsgálódtak.
Viszont keresték a vulkánkitörések előrejelzésének titkait. Ennek okán automatikus megfigyelő kamerákat állítottak fel egy közeli hegycsúcson, amelyek a mexikóvárosi kutatóállomásra küldték a képeket.

Ekkor jött a meglepetés: a szóbeszéd beigazolódni látszott.  2012. október 26-án a vulkán kürtője egy közel egy kilométeresre becsült, henger alakú tárgyat nyelt el. 
Ezt nem követte sem robbanás, sem földrengés, az egész olybá tűnt, mint amikor a gyorsvonat befut az állomásra. Ezt már nem lehetett figyelmen kívül hagyni. Viszont elfogadható magyarázat nem született.
 
A megmagyarázatlan esetről készült videó


Aztán ez a másik eset is igen figyelemreméltó. A jobbról nagy sebességgel közeledő fényes objektum a hegy felett "lefékez", majd egy éles bal kanyarral hezitálás nélkül beszáguld a kráterbe.

Az esetről készült videó

Ezzel nics vége az eseményeknek, az idén június 9-én, vagyis néhány napja, az egyik mexikói TV adásban a vulkánról vetítettek élő háttérképet.  A Popocatepetl füstoszlopából egy fekete, pontszerű tárgy vált ki. A műsor vezetője nem láthatta, mivel háttal ült a képnek, de a nézők nézők fantáziáját igencsak megmozgatta ez a látvány.
A hírek szerint, az ehhez hasonló események rendszeresen előfordulnak a vulkán felett. Az emberek közt az az elképzelés terjedt el, miszerint a hegy alatt a 5-6 km mélyen UFO bázis létezik. Sokan már megszállottként figyelik a kamera képét, szemtanui  akarnak lenni egy ilyen szenzációs eseménynek.
 
A hegy azonban nevéhez méltón füstölög és továbbra is jól rejti titkát.
.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpart

 
 

1915-ben közel háromszáz katona tűnt el percek alatt egy csata kellős közepén úgy, hogy semmi nyomuk nem maradt.

Valami nagyon nem stimmel a koronavíussal kapcsolatban 
A patológusok megállapították: Nem a koronavírustól halnak meg az emberek
 Vár a Costa del Sol