.

Videó a HPV oltás kedvelőinek
A jó propaganda nem beszél a veszélyes mellékhatásokról


A HPV oltásnak jó a propagandája

Az egészségügy minden lánynak az egyik legfontosabb védőoltásként ajánlja a Gardasil vakcínát, de közben elfelejti megemlíteni az oltással járó kockázatok valós mértékét. Igaz az oltáshoz mellékelt tájékoztatóban sok minden mellékhatás szerepel, de a legtöbb ember úgy gondolja, ezeket nem kell komolyan venni, mert ha a felsoroltak valós veszélyek, nem engednék forgalomba hozni.

A felvételen látható fiatal lányok szülei is így gondolták Kolumbiában, akik Carmen de Bolívarban kapták meg a Humán Papillómavírus elleni Gardasil oltást, amely tömeges mellékhatásokat váltott ki náluk. A földön fekvő tizenéves lányok ezektől a mellékhatásoktól szenvedve szó szerint a földön vonaglanak, miközben úgy tűnik, hogy egyetlen egészségügyi személy egy férfi (aki az oltást beadhatta), valamint egy nő (talán tanárnő) és a fiú osztálytársaik próbálják őket lefogni rángatózás közben.

Miközben folyamatosan azt próbálják elhitetni, hogy mennyire fontosak és hatásosak a különböző vakcinák, minduntalan elfelejtenek komoly felvilágosítást adni az esetleges mellékhatásokról. De hogy ilyen nagyarányú mellékhatások lehetségesek, ez valóban megdöbbentő.

Az oltás mellékhatásairól a fősodratú mádia nem szokott beszámolni, annak ellenére, hogy a vakcina kifejlesztésében résztvevő dr. Bernard Dalbergue kutatóorvos így nyilatkozott a Gardasilról: "ez minden idők legnagyobb egészségügyi átverése, ... életveszélyes és végleges kárt tud okozni a központi idegrendszerben".

A felvétel a HPV mellékhatásait bemutató mexikói facebook oldalon jelent meg két nappal ezelőtt:
https://www.facebook.com/AVPHMEX/videos/1479482689044091/
 

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/MvAOoDtbdVI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol