.

Vége a nyárnak, vissza a ketrecbe!A nyár a viszonylagos szabadság jegyében telt el. Lehetett utazni, még ha egyes helyekre csak  megszorításokkal, le lehetett venni a maszkokat, (ami a nem favorizált orvosok szerint annyit ér, mint a drótkerítés a szunyogok ellen),  félelem helyett a szabadság érzete uralkodott el az emberekben.
Mijas 2021. agusztus 21. Korlátozás mentes szabadság
<iframe width="727" height="409" src="https://www.youtube.com/embed/MVsMnWdSEDo" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> 

Dehát a nyár sem tart örökké. Közelegnek az őszi hétköznapok.

Úgy néz ki a szokásos hétköznapokhoz hozzátartozik a félelemkeltés. Egyre többet olvasni a médiában várható negyedik hullámról, ami ellen csak a harmadik, (negyedik, ötödik, stb.) oltás védheti meg a társadalmat. Az oltáskampány irányítói nem akarják, hogy az emberek maguk döntsék el felvegyék-e az oltást vagy sem. Olyan helyzetet teremtenek, hogy az oltatlanoknak megnehezítsék az életét.
Különös logika, nem a betegeket kell oltani, hanem az egészségeseket. 
 

Az is érdekes fejlemény, hogy a minden évben jelentkező, sok halálesetet követelő influenza eltűnt, helyette csak Covid halál van. Mivel a két betegség tünetei hasonlítanak egymáshoz előfordulhat, hogy az influenzás halálozásokat a Covidhoz sorolják?


A köztudatban sikerült úgy elültetni a félelmet, hogy az emberek azt hiszik, ha valaki elkapja a vírust, az már nézheti a helyét a temetőben. Azt sehol nem propagálják, hogy a fertőzöttek 98 százaléka még az oltáskampány előtt is meggyógyúlt.  Az arány azóta sem változott, az oltások következtében sem gyógyulnak meg többen a fertőzöttek közül.

Oltakozni kell, mondják nekünk.

Az oltottakat rendszeres időkőzönként újra kell oltani, hogy védettek maradjanak, míg a saját immunrendszer egy életre védelmet biztosít, ha valaki átesett a fertőzésen.

Mivel a halálozási statisztika oltásokkal és oltás nélkül is ugyan az (2%),  nagy kérdés mire való ez az egész oltásosdi?
Aki kételkedik ebben az adatban, könnyen utána nézhet a kormány által is használt Johns Hopkins egyetem adatbázisában. (Igaz a százalékokat magának kell kiszámolni,  egy kicsit megnehezítve az érdeklődők dolgát.)

Amit számolgatás nélkül is tudunk, nyár után jön az ősz, jönnek a dolgos hétköznapok. A médiában favorizált celeb virológusok előjelzései szerint  a Covid következő hulláma szeptemberre, októberre várható, tehát mindenki oltakozzon. Aki eddig csak két oltást kapott az vegye fel a harmadikat, aki meg eddig nem oltakozott az sürgősen oltassa be magát, hogy megfeleljen a társadalomban elültetett félelem elvárásainak.  
 

Ezek után arra számíthatunk, ősztől vissza kell térnünk a korlátozásokkal behatárolt életünk kalitkájába. 

Aztán, ha mindenkit beoltanak, majd jön az újabb variáns, ami indokolja az újabb oltásokat és a korlátozások további fentartását.


P.R.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china