.

Vége a nyárnak, vissza a ketrecbe!A nyár a viszonylagos szabadság jegyében telt el. Lehetett utazni, még ha egyes helyekre csak  megszorításokkal, le lehetett venni a maszkokat, (ami a nem favorizált orvosok szerint annyit ér, mint a drótkerítés a szunyogok ellen),  félelem helyett a szabadság érzete uralkodott el az emberekben.
Mijas 2021. agusztus 21. Korlátozás mentes szabadság
<iframe width="727" height="409" src="https://www.youtube.com/embed/MVsMnWdSEDo" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> 

Dehát a nyár sem tart örökké. Közelegnek az őszi hétköznapok.

Úgy néz ki a szokásos hétköznapokhoz hozzátartozik a félelemkeltés. Egyre többet olvasni a médiában várható negyedik hullámról, ami ellen csak a harmadik, (negyedik, ötödik, stb.) oltás védheti meg a társadalmat. Az oltáskampány irányítói nem akarják, hogy az emberek maguk döntsék el felvegyék-e az oltást vagy sem. Olyan helyzetet teremtenek, hogy az oltatlanoknak megnehezítsék az életét.
Különös logika, nem a betegeket kell oltani, hanem az egészségeseket. 
 

Az is érdekes fejlemény, hogy a minden évben jelentkező, sok halálesetet követelő influenza eltűnt, helyette csak Covid halál van. Mivel a két betegség tünetei hasonlítanak egymáshoz előfordulhat, hogy az influenzás halálozásokat a Covidhoz sorolják?


A köztudatban sikerült úgy elültetni a félelmet, hogy az emberek azt hiszik, ha valaki elkapja a vírust, az már nézheti a helyét a temetőben. Azt sehol nem propagálják, hogy a fertőzöttek 98 százaléka még az oltáskampány előtt is meggyógyúlt.  Az arány azóta sem változott, az oltások következtében sem gyógyulnak meg többen a fertőzöttek közül.

Oltakozni kell, mondják nekünk.

Az oltottakat rendszeres időkőzönként újra kell oltani, hogy védettek maradjanak, míg a saját immunrendszer egy életre védelmet biztosít, ha valaki átesett a fertőzésen.

Mivel a halálozási statisztika oltásokkal és oltás nélkül is ugyan az (2%),  nagy kérdés mire való ez az egész oltásosdi?
Aki kételkedik ebben az adatban, könnyen utána nézhet a kormány által is használt Johns Hopkins egyetem adatbázisában. (Igaz a százalékokat magának kell kiszámolni,  egy kicsit megnehezítve az érdeklődők dolgát.)

Amit számolgatás nélkül is tudunk, nyár után jön az ősz, jönnek a dolgos hétköznapok. A médiában favorizált celeb virológusok előjelzései szerint  a Covid következő hulláma szeptemberre, októberre várható, tehát mindenki oltakozzon. Aki eddig csak két oltást kapott az vegye fel a harmadikat, aki meg eddig nem oltakozott az sürgősen oltassa be magát, hogy megfeleljen a társadalomban elültetett félelem elvárásainak.  
 

Ezek után arra számíthatunk, ősztől vissza kell térnünk a korlátozásokkal behatárolt életünk kalitkájába. 

Aztán, ha mindenkit beoltanak, majd jön az újabb variáns, ami indokolja az újabb oltásokat és a korlátozások további fentartását.


P.R.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol