.

A védőoltások többet ártanak mint használnak? 
Az interneten hozzáférhető tanulmányában Dr. Raymond Obomsawin PhD., hivatalos statisztikai adatok feldolgozásával 35 grafikonon mutatja be a védőoltások hatásait, pontosabban hatástalanságát.
 
 
A dokumentum szerzője
Dr. Raymond Obomsawin: a dokumentum szerzője, az egészségügyi tudományok és az emberi ökológia doktora. Ő az elnöke a “Circle of Nations Institute of Life Sciences and Sustainable Development” fenntartható fejlődéssel és élettannal foglalkozó hawaii kutatási és fejlesztési kutatási csoportnak.  Ő volt a társelnöke az ENSZ Környezetvédelmi Biológiai Sokféleség Egyezmény programjának, ahol egy technikai szakértői csoport genetikai technológiák (közkeletű nevén terminátor mag) lehetséges hatásait kutatta.

Néhány tanulságos grafikon a 35-ből:
 
MIndkét grafikonon a fehér nyíl jelzi a védőoltások bevezetésének idejét. A javuló életkörülmények következtében rohamaosan csökkenő megbetegedések tendeciája a bevezetést követően megtört, majd a megbetegedések száma alig csökkent.
Ez a két ábra a védőoltásban részesült és védőoltásban nem részesült egyének megbetegedését nutatja. A beoltatlan személyek sokkal kisebb arányban betegedtek meg, mint a betegség elleni védőoltásban részesültek.
 
Ezen adatok birtokában érdemes elgondolkodni, kire érdemes hallgatni? A gyógyszergyárak propagandájára, vagy a független orvosi kutatások tényeire.
 
 
A további grafikonokat tartalmazó dokumentum PDF formátumban megtekinthető, kinyomtatható, vagy letölthető innen:  http://www.scribd.com/doc/171494257/Immunizacios-Grafok-2009-Raymond-Obomsawin-Ph-D

A fényörvény.hu cikke alapján
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol