.

Válaszúton
Sorsdöntő időszakban vagyunk, még ha sokan nem is tudják minek a sorsáról kell most dönteni.  Pedig egyszerű:

A SAJÁT JÖVŐNKRŐL
 

A tudomány a kvantumfizika felfedezései által egyre jobban rádöbben, hogy a világnak csak egy része viselkedik a fizika eddig megismert törvényei szerint. Egyre jobban kiderül, hogy a világegyetem nagyobbik részéről ismeretfoszlányok is alig vannak.  Becslések szerint a világmindenség 5%-át tudjuk érzékelni, a maradék 95% vár még felfedezésre.
Az ismeretek, az új  lehetőségek itt kopogtatnak az ajtónkon, csupán el kell dönteni kitárjuk előttük a kaput, vagy maradunk ebben a szenvedésekkel, küzdelmekkel, teli ismeretlen(?) erőknek kiszolgáltatott helyzetben.  Ebben kell döntenünk.
40-50 éve a világ tudósai úgy gondolták, hogy az egyre hatékonyabb gépek, robotizált gyárak, és az új tehnológiák bevezetésével az embereknek majd sokkal kevesebbet kell dolgozniuk, több lesz a szabad idejük. Úgy vélték a 2000-es évekre az emberiség szükségleteinek kielégítését, saját korukhoz viszonyítva, csupán 20 százaléknyi munkával elő lehet állítani.
Nem tévedtek.
Ez valóban így van. Csupán arra nem gondoltak, hogy annak a 80 százaléknyi többletmunkának hasznát amit az emberek ma világviszonylatban termelnek nem osztják vissza az emberiségnek. Ez a "mindent nekem, másoknak csak morzsák"  mentalitás évezredek óta az uralkodóréteg sajátja, kezdve az ókori rabszolgatartó társadalmaktól a modern időkik. Ez a gondolkodásmód mára hatalmas aránytalansághoz vezetett. 

Jelenleg a világ népességének 2%-a birtokolja a világ teljes vagyonának 98%-át. Ezen szűk réteg kulcsfiguráinak összefonódását nevezik "Cabal"-nak.

A már meglévő, de fiókok mélyére sűlyeszett találmányok felhasználásával az emberiség sokkal jobb körülmények közé kerülhetne. Ezen találmányok mellőzéséről a gazdaságilag ellenérdekelt cégek, a legtöbb a Cabal tulajdonában van, ezidáig jól gondoskodtak.

Innen kezdődik a fantasztikum.
 
Ahhoz, hogy a világ igy formálódjon, hogy a 95% ismeretlen továbbra is ismeretlen maradjon külső beavatkozásra volt szükség.  Ezáltal mind a beavatkozók, mind a világmindenség titkai rejtve maradtak az emberiség előtt. A Föld karanténba került. A karantén előtti civilizációk eltűntek, az új civilizációk meg a beavatkozókat tekintették isteneknek. Csakhogy ezek az "istenek" a Földet saját gyarmatukká tették és elválasztották az univerzum másként gondolkodó lényeitől.  A Föld köré olyan energetikai háló (fátyol) került, amely meggátolta (a ma már igazolt) gondolatenergiák kilépését, ezáltal telepatikus kapcsolatok létrehozását más földön kívüli civilizációkkal.

A legújabb tudományos felfedezések, az újabban előkerülő régészeti leletek kezdik nyitogatni az emberek szemét. Lassacskán rájönnek, hogy a történelem előtti időkben a földön magas kultúrájú civilizációk léteztek. Az emberiség ébredezik az évezredes sötétségből, feslik a "fátyol", aminek hasadásain át meglátni a fényt.
A fény erői nem nézik jó szemmel az emberiség feletti uralmat megszerző sötét erők tevékenységét, sem a földön, sem a univerzum más területein. Jelenleg olyan háború zajlik az univerzumban ahol a sötét erők vesztésre állnak. Ebben a harcban a Föld az utolsó erős bástyájuk.
A fény erői itt vannak a föld körül, de közvetlen beavatkozásra nem kerülhet sor, mivel az emberiség tusz a sötétség által irányított Cabal markában. Azt teszik amit amit a Cabal által birtokolt fősodratú médiák mutatnak nekik, még akkor is, ha az a saját érdekükkel ellenkezik.

Most válaszút előtt állunk. Választhatjuk a fényt és az emberibb életet, vagy a megélhetésért végzett mindennapi robotot, a sötétség uralmát. Csupán gondolataink fókuszát kell áthelyezni. A fény erői dolgoznak a változáson. Segítsünk nekik!!!
 

 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china