.

Válaszúton
Sorsdöntő időszakban vagyunk, még ha sokan nem is tudják minek a sorsáról kell most dönteni.  Pedig egyszerű:

A SAJÁT JÖVŐNKRŐL
 

A tudomány a kvantumfizika felfedezései által egyre jobban rádöbben, hogy a világnak csak egy része viselkedik a fizika eddig megismert törvényei szerint. Egyre jobban kiderül, hogy a világegyetem nagyobbik részéről ismeretfoszlányok is alig vannak.  Becslések szerint a világmindenség 5%-át tudjuk érzékelni, a maradék 95% vár még felfedezésre.
Az ismeretek, az új  lehetőségek itt kopogtatnak az ajtónkon, csupán el kell dönteni kitárjuk előttük a kaput, vagy maradunk ebben a szenvedésekkel, küzdelmekkel, teli ismeretlen(?) erőknek kiszolgáltatott helyzetben.  Ebben kell döntenünk.
40-50 éve a világ tudósai úgy gondolták, hogy az egyre hatékonyabb gépek, robotizált gyárak, és az új tehnológiák bevezetésével az embereknek majd sokkal kevesebbet kell dolgozniuk, több lesz a szabad idejük. Úgy vélték a 2000-es évekre az emberiség szükségleteinek kielégítését, saját korukhoz viszonyítva, csupán 20 százaléknyi munkával elő lehet állítani.
Nem tévedtek.
Ez valóban így van. Csupán arra nem gondoltak, hogy annak a 80 százaléknyi többletmunkának hasznát amit az emberek ma világviszonylatban termelnek nem osztják vissza az emberiségnek. Ez a "mindent nekem, másoknak csak morzsák"  mentalitás évezredek óta az uralkodóréteg sajátja, kezdve az ókori rabszolgatartó társadalmaktól a modern időkik. Ez a gondolkodásmód mára hatalmas aránytalansághoz vezetett. 

Jelenleg a világ népességének 2%-a birtokolja a világ teljes vagyonának 98%-át. Ezen szűk réteg kulcsfiguráinak összefonódását nevezik "Cabal"-nak.

A már meglévő, de fiókok mélyére sűlyeszett találmányok felhasználásával az emberiség sokkal jobb körülmények közé kerülhetne. Ezen találmányok mellőzéséről a gazdaságilag ellenérdekelt cégek, a legtöbb a Cabal tulajdonában van, ezidáig jól gondoskodtak.

Innen kezdődik a fantasztikum.
 
Ahhoz, hogy a világ igy formálódjon, hogy a 95% ismeretlen továbbra is ismeretlen maradjon külső beavatkozásra volt szükség.  Ezáltal mind a beavatkozók, mind a világmindenség titkai rejtve maradtak az emberiség előtt. A Föld karanténba került. A karantén előtti civilizációk eltűntek, az új civilizációk meg a beavatkozókat tekintették isteneknek. Csakhogy ezek az "istenek" a Földet saját gyarmatukká tették és elválasztották az univerzum másként gondolkodó lényeitől.  A Föld köré olyan energetikai háló (fátyol) került, amely meggátolta (a ma már igazolt) gondolatenergiák kilépését, ezáltal telepatikus kapcsolatok létrehozását más földön kívüli civilizációkkal.

A legújabb tudományos felfedezések, az újabban előkerülő régészeti leletek kezdik nyitogatni az emberek szemét. Lassacskán rájönnek, hogy a történelem előtti időkben a földön magas kultúrájú civilizációk léteztek. Az emberiség ébredezik az évezredes sötétségből, feslik a "fátyol", aminek hasadásain át meglátni a fényt.
A fény erői nem nézik jó szemmel az emberiség feletti uralmat megszerző sötét erők tevékenységét, sem a földön, sem a univerzum más területein. Jelenleg olyan háború zajlik az univerzumban ahol a sötét erők vesztésre állnak. Ebben a harcban a Föld az utolsó erős bástyájuk.
A fény erői itt vannak a föld körül, de közvetlen beavatkozásra nem kerülhet sor, mivel az emberiség tusz a sötétség által irányított Cabal markában. Azt teszik amit amit a Cabal által birtokolt fősodratú médiák mutatnak nekik, még akkor is, ha az a saját érdekükkel ellenkezik.

Most válaszút előtt állunk. Választhatjuk a fényt és az emberibb életet, vagy a megélhetésért végzett mindennapi robotot, a sötétség uralmát. Csupán gondolataink fókuszát kell áthelyezni. A fény erői dolgoznak a változáson. Segítsünk nekik!!!
 

 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol