.

Valami oda nem illő látszódik a HoldonMég a paranormális jelenségeket kutató szakértő is zavartan nézegette azt a képet, amit egy műhold kamerája készített a Hold felszínéről, a szabályos alakzat ugyanis teljesen elüt a környezettől.

A paranormális jelenségeket kutató, csak WowForReel néven ismert illető sem tudott ésszerű és egyértelmű magyarázatot adni, csak tanácstalanul vallotta be, hogy "fogalma sincs, mi az", amit a Google Earth kamerája rögzített a Hold felszínén. Bár elég nehéz lehetett rábukkanni a különös alakzatra, amelynek még megközelítőleg sem ismerjük a méreteit, WowForReel kiszúrta és azóta arra a kérdésre próbál választ találni, hogy vajon egy idegenek által működtetett űrbázis lehet-e az objektum, vagy valami olyan, amire nem is gondolnánk.


        A Hold a vizsgált területtel és                                   a kráter árnyéka felett az a kis fényes pont   


tovább nagyítva kirajzolódik ez az oda nem illő, fényes pontokból álló derékszög

A furcsa kiszögellés peremén hét pont látható, amelyek egy tökéletes derékszöget képeznek, mögötte pedig fényes folt terül el, ami – tekintve a környező részeket – aligha lehet az épp arrafelé vetülő napsugarak hatása. A kutató egy Youtube-felvételen tette közzé az észrevételét, megjegyezve, hogy elég régóta és hosszan figyeli már a Hold felszínét, de soha még csak hasonlót sem talált ehhez, ami egyáltalán nem emlékeztet a megszokott kráterekre.

A képek ebből a videóból származnak

Forrás: tudnodkell

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol