.

Valami nagyon nincs renben a HoldonLehet, hogy az eddigi ismereteink a Holdról tévedésnek bizonyulnak

A Hold a legközelebbi égitest, amin 1972 óta nem járt ember. Vajon mi az, ami miatt a politika és a tudomány döntéshozói nem erőltetik az emberes holdexpedíciókat?

 

„Minden magyarázat a Hold jelenlétére komoly nehézségekkel küzd.”  -  Christopher Knight és Alan Butler csillagászok
 
Minden évben valamelyik űrhatalom bejelenti, hogy valamilyen belátható időn belül űrhajósokat küld a Holdra, de úgy tűnik a Marsra hamarabb jut el az emberiség, mint a közeli Holdra.

Ez a politikai és tudományos hozzáállás rengeteg kérdést vet fel. Mi van a Holdon, ami miatt nem akaródzik oda menni?
Ez az égitest itt van egy köpésre, de az idő múlásával csak tulajdonságainak rejtélyessége növekedett.
Néhány megmagyarázatlan anomália:
  • nincs általánosan elfogadott elmélet keletkezésére, eredetére
  • hogyan lehetnek a lehozott holdkőzetek közt 5,3 milliárd éves minták, amikor a a Föld "csupán" 4,6 milliárd éve keletkezett
  • olyan közel kering a Földhöz, hogy a fizika törvényei szerint rá kéne zuhannia
  • nagyon valószínűtlen pályán mozog
Önmagában már ezek a tények is megkérdőjelezik a tudomány mai állását a Hold keletkezésével, anyagával kapcsolatban és már csak e miatt is megérdemelnék a helyszíni vizsgálataot. Ráadásul a nyílvánosságra hozott fényképeken  különös dolgokat lehet észrevenni.


A 85 km-es Tycho kráter is meglepetéseket tartogat


Szabályos, mesterségesnek tűnő struktúrák látszódnak a nagyitásban

Furcsa, hogy hogy nem láthatunk nagy felbontású fotókat, helyettük alacsony felbontású, homályos képek kerülnek nyilvánosságra.  Nehéz ellhinni, hogy a mai technika csupán ennyire képes.

Nem csoda, ha az összeesküvés elméletek arról beszélnek, hogy a Hold a földönkívüliek bázisa, és az emberiség ezért nem látogatja.
Mihail Vasin és Alexander Scerbacov (1970) orosz kutatók egy olyan hipotézist fogalmaztak meg, amelyik szerint a Hold tulajdonképpen egy galaktikus űrhajó, vagyis értelmes lények által földkörüli pályára állított műhold lenne !
Elméletüket, egyfelől a felszín struktúrájában talált nagyon kemény fémek jelenlétével (titán, króm, cirkónium – melyek gyakorlatilag rozsdamentesek), másfelől a holdfelszín alatt feltételezhető nagy üregekkel bizonyítják.
Úgy vélik, a gigantikus „űrhajó” burkolata két rétegből áll ; a belső réteg vastagsága 30 km., míg a külső, lazább és kb. 4 km. vastag. A külső burok és a nagy központi üregek között, valószínűleg egy „hasznos tér” van, 50 km. vastagságban, a legénységnek szükséges gázzal és technikai berendezésekkel megtöltve. A szerzők szerint, jelenleg a Hold lakatlan ; a technikai berendezések egy része már rég nem működik
Hogy mi az igazság, kell még néhány év, hogy kiderüljön.
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china