.

Új-Zélandi Legfelső Bíróság törvénytelennek minősítette az ivóvízbe kevert fluort.A cikk frissítve 2022.10.16.

Tömeges kéretlen gyógyszerezésnek minősítette az ivóvízhez adott fluoridot az Új-Zélandi Legfelső Bíróság

 

A bíróság épülete Wellingtonban
 
A múlt század közepe óta számos állam és önkormányzat szorgalmazza az ivóvíz fluoridizációját. Legfőbb érvük az miszerint a fluor meggátolja a fogak szuvasodását. Az idő múlásával azonban ez az érv nem igazolódott be, mert a fluorizált ivóvíz és  fluoridos fogkrémek elterjesztése sem csökkentette a fogszuvasodások számát, viszont számos egyéb problémát és kockázatot vetett fel.
 

Amit érdemes tudnia fluorról
A fluor (a nyelvújításkor a folyany nevet adták neki) a periódusos rendszer kilencedik eleme, s mint ilyen, a halogének csoportjába tartozik (vagyis alapból gáznemű). A fluoridizáció (avagy fluorizáció, netán fluoridálás) a negatív fluorionok vízbe (vagy más hordozóanyagba) történő keverése azzal a szándékkal, hogy az az emberi szervezetbe kerüljön, majd ott különböző hatásokat váltson ki. A vízhez általában nátrium-fluorid (NaF) formájában keverik.
Ezzel kapcsolatban senkinek ne legyenek előítéletei csak azért, mert ez a szer egyike a leghatékonyabb patkányirtóknak

                                                                                            


A fluoridizáció mellett és ellen számos tanulmány jelent meg. Ezen tanulmányok értékelése és szakmai bírálata nem a bíróság dolga, ezért a bírók más oldalról közelítették meg a fluoridizáció kérdését. Mivel a fluor az összes tanulmány szerint jó vagy rossz irányban, de mindenképen hat a szervezetre, úgy döntöttek, hogy ez az eljárás beleegyezés nélküli orvosi kezelésnek / gyógyszerezésnek minősül, ennél fogva jogsértő, vagyis  törvénytelen.
 
Az igaz, hogy a szervezetnek szüksége van fluorra, de azt a mennyiséget az egészséges étkezés biztosítani tudja. A többlet fluor bevitel viszont rengeteg kockázatot rejt.
A fluorizálásból fakadó egészségügyi problémák és a fluoridnak való kitettség a neurológiai problémáktól a rákig terjed. Észak-amerikai egyetemek kutatói feltárták, hogy a fluoridnak kitett gyermekeknél számottevő IQ-csökkenés figyelhető meg. (children experienced significantly reduced IQ) Az IQ csökkentése mellett a fluoridnak való krónikus kitettség pajzsmirigy rendellenességeket válthat ki, megemelheti a vércukrot (high blood sugar), bélproblémákat és hormonális kiegyensúlyozatlanságot idézhet elő.
Több mint 300 tanulmány világít rá, hogy a fluorid egy idegméreg és minimum 50 tudományos kutatás elemzi a fluoridnak való kitettség és a csökkent IQ-t közötti kapcsolatot.

Az ellenoldal az Amerikai Környezetvédelmi Ügynökség, az Amerikai Orvosok Egyesülete és az ugyancsak amerikai Nemzeti Tudományos Akadémia közösen készítettek egy tanulmányt (Health Effects of Ingested Fluoride), vagyis A lenyelt fluorid egészségügyi hatásai), amelyből fehéren-feketén kiderül, hogy a fluorid maga a tökéletes és biztonságos megoldás nemcsak a fogszuvasodás ellen, hanem számtalan más nyavalyára is. Már-már olyan, mint a Bölcsek Köve, csak egészségügyi területen.   
 

Tanulmány ide vagy oda, jelenleg minden Amerikában forgalmazott fluoridos fogkrém dobozán 1997 óta ott a figyelmeztetés:

“Ha véletlenül többet lenyel, mint amennyivel fogat szokott mosni, keresse szakértő segítségét vagy azonnal hívjon fel egy méreg ellenőrzési központot!”

 

Ian Stephen aki behatóan foglalkozik az elmekontrol témájával, belevetette magát a második világháború orvostörténelmi dokumentációjába és rájött, hogy már a nácik is előszeretettel kevertek fluoridot a megszállt területek ivóvizébe, mert felfedezték, hogy nemcsak az agyi tevékenységek intenzitását és hatékonyságát csökkenti (parasztosan: butít), hanem a fajfenntartó funkciókét is. Magyarán: a férfiaknál leszorítja a spermiumszámot, a nőknél pedig csökkenti a teherbeesési képességet.
A szerző nemzetközi statisztikákkal és összefüggésekkel igazolja, hogy az ivóvíz és a fogkrémek fluortartalmának emelkedésével egyenes arányban növekszik azon házaspárok száma, ahol (konkrét szervi probléma nélkül) elmarad a várt gyermekáldás.


Kis mértékben méreg, nagy mértékben azonnal öl.


  forrás: blogrepublik

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china