.

Talán egy másik humanoid fajhoz tartoznak a háromujjú perui múmiák“Nem emberek a rejtélyes, háromujjú perui múmiák”

 

Világszerte lázba hozta az ufóhívőket Konsztantyin Korotkov, a Szentpétervári Egyetem professzorának kijelentése, amit öt fura, Peruban talált múmia kapcsán tett – írja a The Sun.

A professzor azt mondta, a háromujjú múmiák emberszabásúak, de nem emberek, és nem is hamisítványok, így nem kizárható, hogy földönkívüli eredetűek.

A perui Nazca közelében bukkantak rá a négy, nagyjából 6500 éves leletre. Mindegyiknek két karja és két lába van, a fejükön pedig egy-egy pár szem, egy-egy szájnyílás figyelhető meg. Tomográfiás vizsgálattal a csontvázaik is láthatóvá válnak.

A szövetmaradványaik biológiai eredetűek, vegytani vizsgálatuk pedig arra enged következtetni, hogy emberek. A genetikai vizsgálat kiderítette, hogy mind a négy múmia hímnemű, és 23 pár kromoszómájuk van, mint az embereknek. De mégsem emberek.

A csontvázakon látszik, hogy a múmiáknak három hosszú ujj nő a kezeikből, és a lábaikon is három lábujj van.

A koponyáik pedig egyetlen ismert lényére sem hasonlítanak. A kutatók még vizsgálják a múmiákat, de azt mondják, egyelőre semmi sem utal csalásra, és arra sem, hogy módosították volna a testeket.

 

Ez egy másik emberszabású faj, – véli Korotkov.

Mint minden hihetelennek tűnő felfedezást, ezt sem hiszi el mindenki. Sokan csalásra gyanakodnak, és arra gondolnak, a professzor csak magának és társainak akar hírnevet szerezni. De hát ott vannak a leletek, bizonyára mások is meg fogják vizsgálni.    

 
<iframe width="720" height="406" src="https://www.youtube.com/embed/vZdycXgudUo" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol