.

Szinte csoda, hogyan fért el egy ekkora kígyó a motortérbenÖsszetekeredve még nem is tűnt olyan nagynak, de mikor elkezdik kihúzni.....  Szerencsére sem embernek sem állatnak nem esett baja.

 

Mikor Ben Mostert és családja új házat vásárolt Zimbabwe, az előző tulaj figyelmeztette őket, hogy egy hatalmas piton él a ház környékén, rendszeresen találkozik vele. Az új lakókat ez nem tántorította el, hiszen Afrikáról beszélünk, Mostert elhatározta, hogy megkeresi a kígyót és elviszi a ház közeléből, jó messzire, vissza természetbe.

Nem is kellett sokáig várnia, egy szép napon észrevette a kígyót, amint épp bekúszik az autója motorterébe. A férfi azonnal bepattant a Ford pickupba és elindult, hogy oda vigye a jól megtermett kígyót, ahová való.

Mikor már elég messze jártak a településtől, megálltak és felnyitották a motorháztető, a kígyó ott melengette magát, nem zavarta a kilométereken keresztüli zötykölődés.

<iframe width="620" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/QsyxpydEkZE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
 

 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol