.

Rejtélyes struktúrákat fedeztek fel a Hold egyik kráterébenAmatőr kutatók újfent azon rágódnak, hogy a NASA még meddig titkolja, milyen rejtélyes építményeket fedeztek fel a Holdon.

 


A Hold felszíne kietlen, elhagyatott tájnak tűnik,


Vajon valóban ennyire érintetlen?

Számos újabb fotó, videó, és több kiszivárgott Holdraszállás-korabeli filmfelvétel is közkézen forog, melyeket lelkes ufo-kutatók milliméterről-miliméterre átvizsgálnak.
Műholdas képek, amelyek a Hold sötét oldalán lévő, 85 km-es Tycho kráterről készültek, újabb meglepetést tartogattak.

Világosan látszik, hogy a környezettől igencsak elütő valamik találhatóak benne. Mind színben, mind alakban különböznek a holdi szikláktól, vagy becsapódási nyomoktól. Pláne, hogy az egyik forma téglalap alakú!
 


<iframe width="620" height="349" src="https://www.youtube.com/embed/utlIFLJxQM4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
 

A videón bemutatott külünös formák

Mesterségesnek tűnő formációkat már korábban is észleltek a szemfüles kutatók a kráterben, és a Hold más pontjain is… Például erre a toronyszerű valamire sincs magyarázat


 

Aztán itt van az a kép, ami talán a legjobban beindította az ufo hívők képzeletét Az Apollo 20 legénysége egy olyan valamit fényképezett, aminek létrejötte nehezen magyarázható a Hold szeizmikus tevákenységável. Ez a valami inkább egy hatalmas űrhajóra emmlékeztet, mint valamilyen természetes alakzatra.
 


 

Mivel ez ügyben a legjobban illetékes NASA nem adott ki magyarázatot, elterjedt a nézet, miszerint ez az alakzat nem más, mint egy ősi földönkívüli űrhajó maradványa.. Lelkes amatőrök még látványos képet is készítettek, amivel érzékelni lehet ennek az oda nem illő valaminek a méretét.
 


 

Akármi is az igazság, úgy látszik a Hold nem érdekes a tudomány számára. Amíg a távoli Marsra egy évtizeden belül expedíciót terveznek, a szomszédos, rejtélyekkel teli égi kisérőnkre már 45 éve nem küldtünk embert és nincs is tervbe véve újabb holdraszállás.
Óhatatlanúl felmerül a kérdés, vajon a rejtélyes struktúráknak van e valami közük a helyszíni kutatások megszűnéséhez.
Erre sem kapunk elfogadható magyarázatot.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol