.

Rejtélyes struktúrákat fedeztek fel a Hold egyik kráterébenAmatőr kutatók újfent azon rágódnak, hogy a NASA még meddig titkolja, milyen rejtélyes építményeket fedeztek fel a Holdon.

 


A Hold felszíne kietlen, elhagyatott tájnak tűnik,


Vajon valóban ennyire érintetlen?

Számos újabb fotó, videó, és több kiszivárgott Holdraszállás-korabeli filmfelvétel is közkézen forog, melyeket lelkes ufo-kutatók milliméterről-miliméterre átvizsgálnak.
Műholdas képek, amelyek a Hold sötét oldalán lévő, 85 km-es Tycho kráterről készültek, újabb meglepetést tartogattak.

Világosan látszik, hogy a környezettől igencsak elütő valamik találhatóak benne. Mind színben, mind alakban különböznek a holdi szikláktól, vagy becsapódási nyomoktól. Pláne, hogy az egyik forma téglalap alakú!
 


<iframe width="620" height="349" src="https://www.youtube.com/embed/utlIFLJxQM4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
 

A videón bemutatott külünös formák

Mesterségesnek tűnő formációkat már korábban is észleltek a szemfüles kutatók a kráterben, és a Hold más pontjain is… Például erre a toronyszerű valamire sincs magyarázat


 

Aztán itt van az a kép, ami talán a legjobban beindította az ufo hívők képzeletét Az Apollo 20 legénysége egy olyan valamit fényképezett, aminek létrejötte nehezen magyarázható a Hold szeizmikus tevákenységável. Ez a valami inkább egy hatalmas űrhajóra emmlékeztet, mint valamilyen természetes alakzatra.
 


 

Mivel ez ügyben a legjobban illetékes NASA nem adott ki magyarázatot, elterjedt a nézet, miszerint ez az alakzat nem más, mint egy ősi földönkívüli űrhajó maradványa.. Lelkes amatőrök még látványos képet is készítettek, amivel érzékelni lehet ennek az oda nem illő valaminek a méretét.
 


 

Akármi is az igazság, úgy látszik a Hold nem érdekes a tudomány számára. Amíg a távoli Marsra egy évtizeden belül expedíciót terveznek, a szomszédos, rejtélyekkel teli égi kisérőnkre már 45 éve nem küldtünk embert és nincs is tervbe véve újabb holdraszállás.
Óhatatlanúl felmerül a kérdés, vajon a rejtélyes struktúráknak van e valami közük a helyszíni kutatások megszűnéséhez.
Erre sem kapunk elfogadható magyarázatot.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china