.

Nyártól meztelenül is lehet vacsorázni LondonbanAngliában különleges étterem nyílik, ahol ruhátlanul lehet élvezni az ízeket.

 
Londonban nyáron nyílik meg egy olyan étterem, ahol a, a vacsorához nem kell ruhát viselni.

Az étterem júniusban nyit Bunyadi néven. Gondoltak azokra is akik a megszokott módon, ruhát viselve szeretnék elfogyasztani a vacsorájukat. Az éttermet két részre osztják: az egyiken a pucér  a másik részén pedig a ruhát viselő vendégek foglalnak majd helyet. Mi több, nem csak a vendégek, hanem a felszolgálók is anyaszült meztelenek lesznek. Az ötlet már most elég népszerűnek bizonyult. Több mint 4000 ember jelezte eddig az étteremnek, hogy ott vacsorázna.

A menüben találhatunk majd vegán, természetes alapanyagokból készült és természetes főzési módszerrel készített ételeket. A menüt természetes anyagokból készült tányérokon és ehető evőeszközökkel szolgálják fel.

A cél az, hogy az emberek  megtapasztalhassák az igazi felszabadulás érzését. Az embereknek esélyt kell adni arra, hogy megtapasztalják és elvezhessenek egy estét mindenféle mérgező anyagok nélkül: kemikáliák, mesterséges színezékek, elektromos eszközök, gáz, mobiltelefon és akár ruha nélkül."  

- mondta az étterem alapítója.

Az étterem dizájnja is a természetességet követi.
 

Az éttermet például gyertyákkal fogják megvilágítani, ami egy sajátos hangulatot ad a helynek. Egy jegy körülbelül 55-65 fontba, azaz 22 000- 26 000 forintba kerül. Az étterem a vendégeknek biztosít majd köntöst, öltözőt és csomagmegörzőt is, ahova elzárhatják ruhájukat és maguk mögött hagyhatják a modern életet. Az étteremben érthető okokból tilos lesz fényképet készíteni.

forás: businessinsider

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol